Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Θα κερδίσουμε τις εκλογές – Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αλλαγή πολιτικού σκηνικού

Καραγκούνης (ΝΔ): Θα κερδίσουμε τις εκλογές – Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αλλαγή πολιτικού σκηνικού
Είναι διάχυτο στην κοινωνία ότι τους τελευταίους 7 μήνες εγκληματικά λάθη και παλινωδίες έφεραν το τρίτο μνημόνιο
Την πεποίθηση του ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές διότι αυτό δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, οι οποίες καταγράφουν μια αλλαγή πολιτικού σκηνικού διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης.
«Εμείς ζητάμε τη θετική ψήφο από τον ελληνικό λαό, πρέπει να ξεφύγουμε από την εθνική μελαγχολία, που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και το διακύβευμα των εκλογών θα είναι ποια πολιτική παράταξη μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα στον τόπο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ ο κ.Καραγκούνης.
«Είναι διάχυτο στην κοινωνία, ότι τους τελευταίους 7 μήνες, εγκληματικά λάθη και παλινωδίες έφεραν την Ελλάδα να υπογράψει ένα τρίτο μνημόνιο, αναιρώντας όλα όσα έλεγαν πριν τις εκλογές.
Είναι το λιγότερο το ότι αναίρεσαν τις υποσχέσεις τους», είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος τόνισε ότι μετεκλογικά «η ΝΔ θα δώσει βάση στις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη, διότι τα αντίρροπα δεν μπορεί να είναι οι φόροι».
Ο κ.Καραγκούνης διευκρίνισε ότι η ΝΔ απευθύνεται εκλογικά σε όλη την κοινωνία, ενώ σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες είπε ότι η ΝΔ ποτέ δεν τις αρνήθηκε.
«Το κάναμε το 2012 και θα το κάνουμε και τώρα.
Αρκεί η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα και θα προχωρήσει σε συνεργασίες με πολιτικές παρατάξεις με διαφορετικές αφετηρίες που πιστεύουν στις αλλαγές» τόνισε ο κ.Καραγκούνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης