Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μύδροι Ψαριανού κατά Κουβέλη: Εξωφυλαρούχας του Τσίπρα - Υπεύθυνος για την περιπέτεια της Ελλάδας

Μύδροι Ψαριανού κατά Κουβέλη: Εξωφυλαρούχας του Τσίπρα - Υπεύθυνος για την περιπέτεια της Ελλάδας
Αν η Δημοκρατική Αριστερά είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είχαν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και το πρόγραμμα
Μύδρους κατά του Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και νυν του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, κατηγορώντας τον ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για την περιπέτεια που περνάει η χώρα, ενώ τον χαρακτηρίζει «εξωφυλαρούχα του Τσίπρα».
Όπως αναφέρει ο Φ. Ψαριανός, «εάν η ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και το πρόγραμμα και θα είχαμε προχωρήσει τον Ιούνιο, ας κάναμε τότε εκλογές και ας έβγαινε ο κ. Τσίπρας, για να μπορούσε να διαχειριστεί ένα πράγμα που είχε ενσωματώσει τη λύση».
«Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα», τονίζει.
«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό το χάλι, δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο μεγαλοδύναμος», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι μετά τις εκλογές, ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι «δεν θα γίνει τσόντα του οποιουδήποτε πρώτου κόμματος», συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει και τα δύο πρώτα κόμματα να συμμετέχουν στη λύση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης