Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρκατσούλης (Το Ποτάμι): Η υπόθεση ΕΛΠΕ έδειξε ότι οι υποστηρικτές του Όχι είναι οι εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας

Καρκατσούλης (Το Ποτάμι): Η υπόθεση ΕΛΠΕ έδειξε ότι οι υποστηρικτές του Όχι είναι οι εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη σκανδαλώδη αύξηση του μισθού του διευθύνοντα σύμβουλου των ΕΛΠΕ εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού Π. Καρκατσούλης
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη σκανδαλώδη αύξηση του μισθού του διευθύνοντα σύμβουλου των ΕΛΠΕ Στάθη Τσοτσορού εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, κάνοντας λόγο για «προκλητική ενέργεια».
«Η αύξηση των αποδοχών του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) στο αστρονομικό ποσόν των 280.000 ευρώ, πέντε μέρες πριν την χρεοκοπία της χώρας, συνιστά, δίχως άλλο, μια προκλητική ενέργεια», αναφέρει σε δήλωσή του και προσθέτει ότι «η επιλογή του κ. Τσοτσορού από τους κ. Λαφαζάνη και Βαρουφάκη δείχνει ότι εκείνοι που σθεναρά τάσσονται υπέρ του ΟΧΙ δεν είναι οι απλοί άνθρωποι του μόχθου που υποφέρουν σήμερα, δεν είναι οι συνταξιούχοι που λιποθυμούν μπροστά στα ATM των κλειστών τραπεζών».
Όπως αναφέρει «είναι εκείνοι οι εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας των οποίων τα προσωπικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα εκφράζονται από την δήθεν αριστερή διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης