Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά τον ελληνικό λαό με την καραμέλα της κοινωνικής δικαιοσύνης

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά τον ελληνικό λαό με την καραμέλα της κοινωνικής δικαιοσύνης
«Οι αυξήσεις στον ΦΠΑ και οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ δεν είναι πραγματική μείωση εισοδήματος;»
«Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά τον ελληνικό λαό με την καραμέλα της κοινωνικής δικαιοσύνης», διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής, ο Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια, για το θέμα του δημοψηφίσματος.
Ειδικότερα, ο γ.γ. του ΚΚΕ, διερωτήθηκε, «οι αυξήσεις στον ΦΠΑ και οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ δεν είναι πραγματική μείωση εισοδήματος;», για να προσθέσει πως η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό πως δεν θα λάβει νέα μέτρα.
Αναλυτικότερα, τόνισε πως «οι μειώσεις μισθών και συντάξεων δεν έχουν φύγει στιγμή από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων», ενώ χαρακτήρισε «καραμπινάτες» τις μειώσεις που περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση.
Το «όχι» στο δημοψήφισμα, που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση, αποτελεί μια απάτη, σχολίασε στη συνέχεια, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση παίζει με την αγωνία των λαού.
Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει  να φέρει τις δικές της προτάσεις στη Βουλή και σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν τολμάει να φέρει στη Βουλή τη δική της πρόταση, καθώς προτείνει βάρβαρα μέτρα.
Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι «ο λαός πρέπει να πει όχι τόσο στις προτάσεις των θεσμών, όσο και στις προτάσεις της κυβέρνησης»
Κατά τον ίδιο, το κάλπικο «όχι» στο δημοψήφισμα, συνιστά «ναι» στο μνημόνιο Τσίπρα.
«Η κυβέρνηση προσχωρεί στα εκβιαστικά διλήμματα που καταλόγιζε παλαιότερα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης