Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Οι λαμπρές 100 μέρες του ΣΥΡΙΖΑ τίναξαν τη χώρα στον αέρα

Γεωργιάδης: Οι λαμπρές 100 μέρες του ΣΥΡΙΖΑ τίναξαν τη χώρα στον αέρα
«Με την αποτροπή των υφεσιακών μέτρων από την κυβέρνηση, έχουμε πλέον ύφεση -3,5%»
«Οι λαμπρές 100 ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ τίναξαν τη χώρα στον αέρα», ανέφερε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως «το ΔΝΤ για μία ακόμη φορά λέει τα πράγματα ως έχουν».
«Με την αποτροπή των υφεσιακών μέτρων από την κυβέρνηση, έχουμε πλέον ύφεση -3,5%», σχολίασε, επίσης, ο βουλευτής, τονίζοντας ότι «από στιβαρή ανάπτυξη 3% πάμε σε ύφεση, δηλαδή σε ύφεση -3,5% και βλέπουμε, και από πρωτογενές πλεόνασμα πάμε σε πρωτογενές έλλειμμα».
Όσο αποτρέπουμε τα μέτρα ο κόσμος χάνει τις δουλείες του, ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης στη συνέχεις, αναφέροντας ότι «οι άνεργοι είναι πάνω από μισό εκατομμύριο εντός του 2015 συγκριτικά με το 2014».
«Την καλή χρονιά του 2014 την τίναξε στον αέρα η κυβέρνηση» διεμήνυσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο ίδιος σχολίασε ακόμα πως η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσω της τρόικας, ειδικότερα σχολιάζοντας πως «μονότονα οι εταίροι λένε βρείτε τα με την τρόικα και μετά ελάτε αφότου άκουγαν τον Βαρουφάκη να τούς λέει ανοησίες».
Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι πολιτική λύση δεν μπορεί να υπάρξει, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός Ευρωπαϊκού Μετώπου «αν ο κ Τσίπρας σύρει τη χώρα σε εκλογές»
Τέλος, έκανε λόγο για στήριξη του πρώην πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, στον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ σχολίασε πως «και το Βουκέφαλα να μας έφερναν, (στη ΝΔ) πάλι δεν θα κερδίζαμε τις εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης