Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Μετά από απαίτηση της τρόικα η αρπαγή των διαθέσιμων

Κουτσούμπας: Μετά από απαίτηση της τρόικα η αρπαγή των διαθέσιμων
Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι για να δικαιολογήσει ότι βάζει χέρι στα διαθέσιμα την αναγορεύει σε ύψιστο πατριωτικό καθήκον
Οι δανειστές απαίτησαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Είναι συνηθισμένο όταν ζορίζουν τα πράγματα η εκάστοτε κυβέρνηση να απευθύνεται στο φρόνημα και τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Αλήθεια όμως, απαίτηση της τρόικας δεν ήταν η ΠΝΠ;» ρώτησε, ενώ επεσήμανε πως η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει ότι βάζει χέρι στα διαθέσιμα την αναγορεύει σε ύψιστο πατριωτικό καθήκον.
«Πατριωτισμός και λαϊκή ευθύνη δεν μπορεί να είναι η αρπαγή των διαθέσιμων για να υπογραφεί μία συμφωνία που ήδη έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση», υπογράμμισε.
«Τι φωνασκείτε, κύριοι της ΝΔ; Τις δικές σας μεθόδους αντιγράφουν, μόνο που επειδή είναι αριστεροί οι ΠΝΠ γίνονται πράξεις πατριωτικές», είπε ο κ. Κουτσούμπας και σχολίασε «ουαί υμίν».
«Το ρίχνετε στην κλάψα για την καμένη γη. Και μάλιστα μιλάτε για ραντισμένη γη στην οποία θα αργήσει να ξαναφυτρώσει κάτι.
Έρχεστε όχι απλά δεύτεροι, αλλά επαναλαμβάνεστε ως πολιτικό προσωπικό.
Τα ίδια έλεγαν όσοι παραλάμβαναν για τους προηγούμενους, μέχρι και οι ίδιοι να γίνουν προηγούμενοι», υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης