Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Βρούτσης (Ν.Δ.): Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από διαφορετικές απόψεις

Γ. Βρούτσης (Ν.Δ.): Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από διαφορετικές απόψεις
Την κατηγορεί για αοριστολογίες και αμπελοφιλοσοφία
Για ρητορείες, αοριστολογίες και αμπελοφιλοσοφία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, σημειώνοντας ότι άγεται και φέρεται από διαφορετικές απόψεις.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επίτευξης μιας συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, σημείωσε «μακάρι να υπάρξει», για να συμπληρώσει όμως «με τι μυαλά όμως και με τι απόψεις. Είναι μία κυβέρνηση που άγεται και φέρεται από διαφορετικές απόψεις».
Παράλληλα, ανέφερε ότι «η διαπραγμάτευση που έκανε μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι πριν από τη διαπραγμάτευση στο Παρίσι εννοώ, ήταν τρεις στο λάδι, τρεις στο ξίδι και έξι στο λαδόξιδο, κείμενα, αοριστολογίες, αμπελοφιλοσοφία, ρητορείες και τίποτα άλλο».
Το μόνο κείμενο το οποίο υπήρχε ήταν η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, την οποία όχι μόνο δεν έφερε στη Βουλή να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο για το που πάμε και τι συμφώνησε, αλλά δεν τήρησε και αυτή τη συμφωνία, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης, διερωτήθηκε «αν θα μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πάνω το πολιτικό βάρος, με όλα αυτά που ακούμε καθημερινά από τα στελέχη του, να προχωράνε με αυτόν τον πατριωτισμό, να σηκώνουν τείχη απέναντι της χώρας και να στήνουν παντού εχθρούς εναντίον μας και να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την πατρίδα και τη χώρα».
Όπως ανέφερε, προσωπική του εκτίμηση, «αν και εύχομαι το αντίθετο, είναι πως όχι», σημειώνοντας ότι «το ερώτημα είναι τι γίνεται. Αυτό που θα γίνει είναι ότι πολύ απλά θα πάμε σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα. Πλέον το δηλώνουν απροκάλυπτα όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης