Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (Αν. υπ. Υγείας): Προτρέπει τον Βενιζέλο να διαγράψει τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ

Γρηγοράκος (Αν. υπ. Υγείας): Προτρέπει τον Βενιζέλο να  διαγράψει τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ
Βαραίνει επικίνδυνα το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ
Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει η εσωκομματική κριτική ύστερα από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος από «παπανδρεϊκούς» κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου την περασμένη Δευτέρα για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Αν και ο κ.Βενιζέλος αναμένεται να δώσει σήμερα το απόγευμα την απάντηση του στην κριτική και στις αιτιάσεις που δέχθηκε, έχοντας το βλέμμα όμως στην ανάγκη να διατηρηθεί όσο είναι δυνατόν το ενωτικό κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος, οι φωνές που ζητούν ακόμα και την πλήρη ρήξη με τον πρώην πρωθυπουργό πληθαίνουν.
Ενδεικτικές είναι οι σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος ουσιαστικά προέτρεψε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προχωρήσει στη διαγραφή του Γιώργου Παπανδρέου.
«Αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση» υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γρηγοράκος αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν για τη συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.
«Ο κ. Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά», το οποίο δεν έπιασε Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος υποστήριξε πως όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου.
«Είναι οι ίδιοι που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος εξαπέλυσε μια ακόμα επίθεση κατά του Γ.Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι έχει εγκαταλείψει το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.
«Δεν μπορείς να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το Ελληνικό κοινοβούλιο» τόνισε ο κ.Γρηγοράκος.
Σημειώνεται πως στις σημερινές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι παρών ο κ.Παπανδρέου λόγω προγραμματισμένης ομιλίας του στο Λονδίνο


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης