Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Βρούτσης (υπ. Εργασίας): Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης τα περί «ξαφνικού θανάτου» του ΟΑΕΔ

Γ. Βρούτσης (υπ. Εργασίας): Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης τα περί «ξαφνικού θανάτου» του ΟΑΕΔ
Για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας στον τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας κάνει λόγο ο υπουργός
Για κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης κάνει λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται στην ιδιωτικοποίηση του ΟΑΕΔ.
Όπως σημειώνει ο κ. Βρούτσης, «μόνο ως προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περί "σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ"» και προσθέτει ότι πρόκειται για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας.
Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα ο ΟΑΕΔ έχει ενισχυθεί μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης, αλλά και την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας.
«Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο, είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη», κατέληξε ο κ. Βρούτσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης