Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψαριανός – Θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής – Άργησα να καταλάβω ότι ο Κουβέλης θεωρούσε τη ΔΗΜΑΡ ιδιοκτησία του

Ψαριανός – Θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής – Άργησα να καταλάβω ότι ο Κουβέλης θεωρούσε τη ΔΗΜΑΡ ιδιοκτησία του
Διαταραγμένες ήταν οι πολιτικές του κόμματος, όχι οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Φώτη Κουβέλη
Στη διαγραφή του από τη ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος υποστήριξε πως θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής και ότι δεν θα πάει στο Ποτάμι παρά τη στενή σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Ψαριανός υπογράμμισε ότι θα είναι με όλους τους χώρους της συμπαράταξης της κεντροαριστεράς «που εγώ θα ήθελα να σχηματιστεί».
Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή του ο Γρ. Ψαριανός υποστήριξε ότι αυτό που τον πείραξε δεν ήταν αυτό που έγινε, αλλά ο τρόπος που έγινε.
«Το συγκλονιστικότερο όλων, ήταν ο τρόπος, όχι το τι έγινε γιατί αυτό μπορεί να το περίμενε κανείς. Αλλά ότι δεν με πήρε ο ίδιος να μου το πει… είναι ένα ζήτημα» είπε ο κ.Ψαριανός υπογραμμίζοντας ότι ήταν διαταραγμένες οι πολιτικές του κόμματος όχι οι προσωπικές του σχέσεις με τον Φώτη Κουβέλη.
«Δεν ενδιαφέρει καθόλου τον κόσμο το ξεκατίνιασμα κάποιων τυπάκων του 1%. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα οι άνθρωποι» είπε σχετικά με τις εξελίξεις και τις μετακινήσεις βουλευτών και μελών της ΔΗΜΑΡ.
Όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης του είπε ότι τώρα το κόμμα ακολουθεί την πολιτική που εκείνος είχε προτείνει αναρωτήθηκε γιατί δεν στείλανε επιστολή στο ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Στείλαμε επιστολή στον Βαγγέλη Βενιζέλο.. που δεν θέλαμε να τον δούμε ούτε ζωγραφιστό και τώρα του λέμε «αγαπητέ μου Βαγγέλη». Κανένα συλλογικό όργανο δεν αποφάσισε να σταλούν οι επιστολές…» υποστήριξε ο κ.Ψαριανός, αναφέροντας: «Μπορεί να είμαι λίγο καθυστερημένος, μπορεί να άργησα να καταλάβω ότι ο Φώτης Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης