Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών) – Δεν πρόκειται να γίνει το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού

Α. Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών) – Δεν πρόκειται να γίνει το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού
Πρέπει να αποσυνδεθεί από κομματικές σκοπιμότητες η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, κάνοντας λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA, «δεν πρόκειται να γίνει το δημοψήφισμα και προφανώς, μέσα στο καλοκαίρι, ο κ. Τσίπρας θέλει να κάνει κάποιες τακτικές κινήσεις και να μαζέψει το κόμμα του. Δικαίωμά του είναι».
Υποστήριξε ακόμη ότι είναι φανερό ότι κάποιοι «προσπαθούν να κάνουν κάποιες τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού περισσότερο, παρά ουσίας», προσθέτοντας ότι «η χώρα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Δεν θα κοιτάξει πίσω στη ΔΕΗ του Φωτόπουλου και του Μπάκουλη».
Ερωτηθείς σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε ότι πρέπει να αποσυνδεθεί από κομματικές σκοπιμότητες, επισημαίνοντας ότι «φτάσαμε σε ένα τεράστιο στάδιο ωρίμανσης, διότι πάθαμε και μάθαμε. Και παρά τις διαφορές που μπορούμε να έχουμε με την αντιπολίτευση, θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτό το θέμα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη θεσμική σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης