Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) – Α λα καρτ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Αλαζονική η συμπεριφορά του

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) – Α λα καρτ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Αλαζονική η συμπεριφορά του
Την ανάγκη κυβερνητικής σταθερότητας στη χώρα τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών
Για χρησιμοποίηση του Συντάγματος α λα καρτ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος έκανε παράλληλα λόγο για αλαζονική συμπεριφορά, χωρίς να έχει εξουσία και ενώ έλαβε λιγότερες ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί «η καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και η λύση των προβλημάτων τους».
Πρόσθεσε δε, ότι «από την 1η Ιουνίου αρχίζει η νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων ενώ έχει ήδη προηγηθεί και ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων. Επίσης μέσα στους άμεσους στόχους της κυβέρνησης είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών».
Παράλληλα, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης κυβερνητικής σταθερότητας στη χώρα, σημειώνοντας ότι αυτό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων των κομμάτων.
Όσον αφορά στην κεντροδεξιά τόνισε «όποιοι συμφωνούν με την θέση μας είναι ευπρόσδεκτοι. Το ζήτημα είναι να αλλάξει η Ελλάδα προς το καλύτερο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης