Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) για Κοππά - Κάποιοι είναι «περαστικοί» από το κόμμα - Δεν μπορεί να βλέπουμε ντέρμπι ΠΑΣΟΚων στη ΔΗΜΑΡ

Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) για Κοππά - Κάποιοι είναι «περαστικοί» από το κόμμα - Δεν μπορεί να βλέπουμε ντέρμπι ΠΑΣΟΚων στη ΔΗΜΑΡ
Άστοχη και περίεργη η δήλωσή της ότι «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει Ν.Δ. και όχι δεκανίκια», τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς
Επίθεση εναντίον της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαριλένας Κοππά, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για ανθρώπους «περαστικούς» από το κόμμα.
Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση της κ. Κοππά ότι το δίλημμα ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις ευρωεκλογές είναι αυτοκτονικό και ότι «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει Ν.Δ. και όχι δεκανίκια».
Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Ψαριανός, πρόκειται για άστοχη και περίεργη δήλωση της κ. Κοππά, ενώ στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι επρόκειτο για σχήμα λόγου, απάντησε πως «στις εκλογές τα σχήματα λόγου παρεξηγούνται».
Σημείωσε ακόμη ότι «δεν μπορεί να βλέπουμε ντέρμπι ΠΑΣΟκων μέσα στη Δημοκρατική Αριστερά» και έκανε λόγο για ανθρώπους που είναι «περαστικοί» από τη ΔΗΜΑΡ.
«Εγώ δεν είμαι περαστικός. Δεν είδα φως και μπήκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός και συμπλήρωσε ότι πονάει τη ΔΗΜΑΡ, καθώς «φτύσαμε αίμα να τη φτιάξουμε και με την αποχώρηση από τα σίγουρα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ωστόσο, σημείωσε ότι η «Μαριλένα είναι φίλη μου, την αγαπώ πολύ και είναι μια χαρά παιδί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης