Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Ζώης (Νέα Μέρα) - Οι Έλληνες πολίτες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα στις ευρωεκλογές

Χ. Ζώης (Νέα Μέρα)  - Οι Έλληνες πολίτες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα στις ευρωεκλογές
Μήνυμα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό ότι οι φτωχοποιημένοι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα μνημόνια
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χρήστος Ζώης, πρόεδρος της Νέας Μέρας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», για την μάχη των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου, εκτιμώντας ότι οι Έλληνες πολίτες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα.
Ο κ. Ζώης επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από τους Θρακιώτες υποψήφιους ευρωβουλευτές Γιώργο Παντελίδη (Έβρος) και Κώστα Μιχελή (Ροδόπη) και αντάλλαξε απόψεις με φορείς και πολίτες της Θράκης.
Σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι μεγαλύτερη σημασία στις εκλογές δεν έχει τι λένε οι πολιτικοί αλλά τι μήνυμα στέλνουν οι πολίτες.
Σύμφωνα με τον κ. Ζώη «στις εκλογές της 25ης Μαΐου οι Έλληνες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα. Μήνυμα στο εσωτερικό ότι οι φτωχοποιημένοι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα μνημόνια, πρόσθετους φόρους ή ακόμα υψηλότερη ανεργία και επιθυμούν να αλλάξουν τη μοίρα τους. Αλλά και μήνυμα στο εξωτερικό, ότι τάσσονται υπέρ μιας Ευρώπης των λαών, της ισοτιμίας και της αλληλεγγύης και κατά της γερμανικής Ευρώπης που αποφασίζει για την αποστολή και τον ρόλο των λαών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των μηχανισμών της τρόικα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης