Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ)- Ο Γιωτόπουλος δίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;

Ασημακοπούλου (ΝΔ)- Ο Γιωτόπουλος δίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;
Για «αμείλικτα ερωτήματα και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες» της κυβέρνησης για την απόδραση Ξηρού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, από το να υιοθετήσουν απολύτως, τις γελοιότητες του αρχηγού των δολοφόνων της 17Ν, Γιωτόπουλου», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου αναφορικά με την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Όπως σημειώνει η κυρία Ασημακοπούλου, «το ερώτημα είναι πλέον ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Ο Γιωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;».
«Όσο για την ταύτιση των απόψεών τους, αρκεί, απλώς, κάποιος να αντιπαραβάλει τις δηλώσεις τους» καταλήγει.

ΣΥΡΙΖΑ- Η κυβέρνηση ευθύνεται πολιτικά για την απόδραση  Ξηρού

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του έκανε λόγο για «αμείλικτα ερωτήματα και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες» ενώ καλούσε τη Νέα Δημοκρατία «αντί να καταφεύγει σε γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, καλό θα ήταν να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από τη φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού, που εγείρουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες σχετικά με την κυβερνητική “ολιγωρία”».
Την ίδια ώρα, την άποψη ότι τη διαφυγή του Χριστόδουλου Ξηρού συμφέρει το σύστημα το οποίο τον άφησε ελεύθερο «για να  αποπροσανατολίσει από την τραγωδία του λαού», εξέφρασε νωρίτερα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μανώλης Γλέζος, σχολιάζοντας σε σημερινή ανακοίνωσή του την απόδραση δολοφόνου της 17 Ν.
Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του καταζητούμενου τρομοκράτη, ο κ. Γλέζος τόνισε ότι η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν έχει ιδεολογική επένδυση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης