Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ.) - Θα ξανανικήσουμε την τρομοκρατία αν χρειαστεί

Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ.) - Θα ξανανικήσουμε την τρομοκρατία αν χρειαστεί
Πρέπει να ενδυναμώσουμε τη δημοκρατία μας και να ενώσουμε τις φωνές μας, τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Θα ξανανικήσουμε την τρομοκρατία αν χρειαστεί, τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Μαρκόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την επιστολή Ξηρού, αλλά και την επιστολή Γιωτόπουλου μέσα από τις φυλακές.
«Δεν πρέπει να φοβούνται ούτε οι πολίτες, ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δικαστικοί, ούτε ο κόσμος της δημοσιογραφίας. Η τρομοκρατία νικήθηκε, θα ξανανικηθεί αν χρειαστεί, σε κάθε περίπτωση όμως δεν χρειάζεται να μονομαχούμε πάνω από ένα κλίμα εσωτερικού διχασμού. Χρειαζόμαστε να ενδυναμώσουμε τη δημοκρατία μας και να ενώσουμε τις φωνές μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσω την επιστολή ενός έτερου τρομοκράτη ως όπλο πολιτικό ή ακόμη και ως εστία σχολιασμού» και επισήμανε ότι «πολύ πριν από την επιστολή Γιωτόπουλου έχουν βγει τα ραντεβού του Ξηρού, οι πολλαπλές επισκέψεις του στους Πυρήνες της Φωτιάς, το παρτάκι το οποίο έγινε εν όψει του νέου έτους και τις πολλαπλές άδειες που πήρε. Αν αυτά δεν προβληματίσουν την κυβέρνηση είτε να σφίξει το θεσμικό πλαίσιο, είτε να ψάξει και να βρει αιτίες, διαδρόμους, περίεργα γεγονότα, τότε η κυβέρνηση θα έχει κάνει λάθος. Εκτιμώ ότι δεν θα το κάνει αυτό το λάθος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης