Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Βολές" ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της τρομοκρατίας- "Διαγράψτε τους συμπαθούντες της 17η Νοέμβρη"

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Πέτρου Τασόπουλου,ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)»
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της τρομοκρατίας με αφορμή την εξαφάνιση του μέλους της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλου Ξηρού.
Αυτή τη φορά η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε διαγραφή όποιου στελέχους του κόμματος  βλέπει με συμπάθεια τις ιδέες της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή Πέτρου Τασόπουλου, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)».
Η ΝΔ σημειώνει στην ανακοίνωση της ότι «μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους".
Ωστόσο ο κ. Τατσόπουλος διευκρίνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι σε καμία περίπτωση αυτή η αντίληψη δεν είναι κυρίαρχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ
«Είναι εντελώς περιθωριακή αντίληψη», τόνισε και  πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την Πόλη. Δεν σημαίνει ότι είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης