Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ- "Η Αριστερά είναι απολύτως απέναντι στην τρομοκρατία"

ΣΥΡΙΖΑ-
Κάλεσμα Παπαδημούλη σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις για κοινό μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία
Σχετικά με το ζήτημα της τρομοκρατίας και τη στάση του κόμματος του σε αυτό το φαινόμενο τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο κ. Παπαδημούλης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά είναι απολύτως απέναντι στην τρομοκρατία, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά  ότι «κανείς δεν δικαιούται με ένα κουμπούρι να γίνεται δικαστής και εκτελεστής της ανθρώπινης ζωής».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η ασφυκτική ηθική και πολιτική απομόνωση του φαινομένου της τρομοκρατίας αλλά και η αυστηρή ποινική του αντιμετώπιση, καθώς και ότι χρειάζεται να εφαρμόζονται οι νόμοι και όχι κάθε τόσο να αλλάζουν.
Επιπλέον ο κ. Παπαδημούλης πραγματοποίησε κάλεσμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία να φτιάξουν ένα ενωμένο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία και να μην μπαίνουν κάποιοι στον πειρασμό να την καθιστούν ως παίγνιο για κομματικές αντιπαραθέσεις.
Τέλος ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αξιοποιήσει ως ευκαιρία την Προεδρία σημειώνοντας πως «δυστυχώς δεν είναι στην ατζέντα του κ. Σαμαρά η κατάργηση της τρόικας -που ο επικεφαλής των σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Σβόμποντα είπε σήμερα ότι θα είναι νίκη της ελληνικής προεδρίας. Προτιμά να παραμένει αλυσοδεμένος εθελοντικά στο άρμα της κ. Μέρκελ. Θα ήταν ευκαιρία να θέσει την ανάγκη κατάργησης αυτής της βάρβαρης λιτότητας... Αντ’ αυτού, η κυβέρνηση οργανώνει φιέστες και προσπαθεί να αξιοποιήσει την προεδρία για επικοινωνιακούς, κομματικούς λόγους. Ή, κάθε τρεις και λίγο, αποφασίζει απαγόρευση των συγκεντρώσεων και των συναθροίσεων που δείχνει φόβο απέναντι στον κόσμο και έντονο αυταρχισμό».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης