Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χάσμα Ελλάδας - δανειστών βλέπει η Σύνοδος της G7 - Υπάρχει ακόμη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών

Χάσμα Ελλάδας - δανειστών βλέπει η Σύνοδος της G7 - Υπάρχει ακόμη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών
Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη μακριά από τους δανειστές, σε ό,τι αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων
Χάσμα εξακολουθεί να υπάρχει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, σύμφωνα με την αίσθηση που επικρατεί - αλλά και τις πληροφορίες που διαρρέουν - στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου των επτά ισχυρότερων χωρών του πλανήτη.
"Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη μακριά από τους δανειστές, σε ό,τι αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Υπάρχει ακόμη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών που πρέπει να διανυθεί", διαμηνύει από τη Δρέσδη κορυφαίος αξιωματούχος που συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου.
Απαιτείται ακόμη πολλή δουλειά να γίνει σε ό,τι αφορά το ελληνικό ζήτημα, διεμήνυσε, στο μεταξύ νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, V. Dombrovskis.
Χρειάζεται μεγαλύτερη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδα και δανειστών, είναι το μήνυμα που στέλνει εκ νέου ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.
«Ελλάδα και δανειστές δεν βρίσκονται ακόμη στο σημείο συγγραφής της τελικής συμφωνίας» δήλωσε χθες Τετάρτη ο Dombrovskis, διαψεύδοντας τις ελληνικές διαρροές περί άμεσης συμφωνίας.
Ειδικότερα, σε επίσημη τοποθέτησή του, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος κατέστησε σαφές πως «ακόμη δεν έχουμε φθάσει στο σημείο συγγραφής της συμφωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης