Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βόμβες Βαρουφάκη: Το Eurogroup έχει δίκιo - Δεν γνωρίζει τις ελληνικές θέσεις, αφού το Brussels Group δεν τις αποστέλλει

Βόμβες Βαρουφάκη: Το Eurogroup έχει δίκιo - Δεν γνωρίζει τις ελληνικές θέσεις, αφού το Brussels Group δεν τις αποστέλλει
"Υπάρχει ένας κατακερματισμός της συζήτησης...."
Βόμβες για τον τρόπο διεξαγωγής της διαπραγμάτευσης, με αιχμές για απροθυμία μεταφοράς της έκβασης των τεχνικών εργασιών από το Brussels Group στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών στο Eurogroup, εξαπολύει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, επιχειρώντας να τεκμηριώσει τους λόγους του αρνητικού κλίματος που επικράτησε στο Eurogroup της Λετονίας, το πρωί της Παρασκευής.
Κατά τις πληροφορίες, ο Γ. Βαρουφάκης αποκάλυψε πως οι υπουργοί Οικονομικών σχεδόν... έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται πως δεν έχουν λάβει την ελληνική λίστα των μεταρρυθμίσεων, αφού πράγματι τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group και του Euro Working Group όντως δεν στέλνουν τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων στο Eurogroup.
Αποτέλεσμα; Οι υπουργοί Οικονομικών δεν έχουν καμία εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων, αφού δεν τους έχουν ενημερώσει τα τεχνικά κλιμάκια!
Επομένως οι υπουργοί Οικονομικών θεωρούν πως πράγματι δεν υπάρχει λίστα μεταρρυθμίσεων, ακόμη κι αν αυτή έχει κατατεθεί!
Ο λόγος, κατά τον Γ. Βαρουφάκη, που η ελληνική λίστα των διαπραγματεύσεων δεν έχει φτάσει στους υπουργούς Οικονομικών, είναι γιατί θα υπάρξει μομφή προς αυτούς, εάν τα κείμενα εργασίας δεν κατατεθούν στα εθνικά τους κοινοβούλια.
"Υπάρχει ένας κατακερματισμός της συζήτησης....", καταγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης