Τελευταία Νέα
Οικονομία

Bild: Δείτε πού κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit

Bild: Δείτε πού κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit
Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό» φέρεται να δήλωσε συνταξιούχος
Με ένα ακόμη ειρωνικό και ιδιαίτερα «κίτρινο» ρεπορτάζ επανέρχεται η γερμανική Bild η οποία με μια σειρά φωτογραφιών δείχνει ότι οι έλληνες προτιμάμε να κρύβουμε τα λεφτά μας κάτω από τα στρώματα, σε ντουλάπια ακόμα και θαμμένα στους κήπους παρά να τα εμπιστευόμαστε στις τράπεζες.
Τίτλος του ειρωνικού άρθρου: «Δείτε πού κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit» η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει κάτι που ομοιάζει με «συμβουλές προς επίδοξους διαρρήκτες ώστε να αρπάξουν τα χρήματα ενός πανικόβλητου λαού».
Στο «ρεπορτάζ» ενας νεαρός άνδρας κρύβει τα χρήματα του στην κουζίνα του! Σε μια άλλη περίπτωση η γλάστρα του κήπου μετατρέπεται σε «θυρίδα» για ένα συνταξιούχο ο οποίος συνοδεύεται από τη λεζάντα ότι «προτιμά αυτή την κρυψώνα παρά τον τραπεζικό του λογαριασμό».
«Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό» φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα ο συνταξιούχος.
Η Bild υπογραμμίζει ότι οι Έλληνες έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη λόγω του φόβου για έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη τονίζοντας ότι μόνο από τον Ιανουάριο έχουν σηκώσει από τις τράπεζες 23 δισ. ευρώ.
Και αναρωτιέται με αγωνία «Μα τι τα κάνουν;» για να απαντήσει η ίδια στο ερώτημά της ότι έσπευσε να κάνει ρεπορτάζ για να δείξει στους Γερμανούς πού κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους.
Το ρεπορτάζ κλείνει με τη διαπίστωση ότι «στα σπίτια των Ελλήνων πλέον κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ. Και οι διαρρήκτες γίνονται όλο και περισσότερο ενεργοί.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης