Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συντηρεί το «θρίλερ» για τη συνάντηση στο Παρίσι η Αθήνα - Δηλώνει πως ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν είναι... ενημερωμένος

Συντηρεί το «θρίλερ» για τη συνάντηση στο Παρίσι η Αθήνα - Δηλώνει πως ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν είναι... ενημερωμένος
Η ελληνική πλευρά τονίζει πως η συνάντηση στο Παρίσι έχει ήδη προγραμματιστεί και το θέμα έχει κλείσει!
Συντηρεί το «θρίλερ» για τη συνάντηση κυβέρνησης - τρόικας στο Παρίσι, το Φθινόπωρο, η Αθήνα!
Η ελληνική πλευρά δείχνει να μην πτοείται από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν που δηλώνει άγνοια για τη μεταφορά των διαπραγματεύσεων στη γαλλική πρωτεύουσα! Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές δεν διστάζουν να αφήσουν σοβαρές αιχμές για τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, δηλώνοντας πως... δεν είναι καλά ενημερωμένος!
«Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν θα είχε ενημερωθεί πλήρως», επιμένει η ελληνική πλευρά και τονίζει πως η συνάντηση στο Παρίσι έχει ήδη προγραμματιστεί και το θέμα έχει κλείσει!!

Άγνοια για τη μεταφορά των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι δηλώνει η Κομισιόν
Άγνοια για τη μεταφορά των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι δηλώνει η Κομισιόν, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ρήγμα στους κόλπους της τριμερούς.
Μόλις χθες πηγές του ΔΝΤ άφησαν να διαρρεύσει πως ο επόμενος γύρος διαβουλεύσεων θα ξεκινήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα. Η ελληνική πλευρά το επιβεβαιώνει, αλλά η Κομισιόν δηλώνει πως δεν έχει ιδέα για αυτή την εξέλιξη!
Τι πραγματικά συμβαίνει; Το ΔΝΤ έλαβε μια τέτοια απόφαση χωρίς να ενημερώσει τους Ευρωπαίους εταίρους του;
Ερωτηθείς σήμερα για τις χθεσινές πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Antoine Colobani, ξεκαθάρισε ότι το προσωπικό της Κομισιόν δεν έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε οτιδήποτε άλλο και δεν γνωρίζει για καμία παράλληλη διαδικασία στο Παρίσι ή κάπου αλλού.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως γνωρίζετε, ο επόμενος έλεγχος από την τρόικα θα γίνει στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου».
Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις περί συνάντησης στο Παρίσι, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «η Κομισιόν δεν γνωρίζει για καμία τέτοια συνάντηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης