Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Nomura: Ο ιαπωνικός επενδυτικός οίκος εγκαινιάζει το οικοσύστημα συγχρηματοδότησης Crypto Venture

tags :
Nomura: Ο ιαπωνικός επενδυτικός οίκος εγκαινιάζει το οικοσύστημα συγχρηματοδότησης Crypto Venture
H ιαπωνική τράπεζα ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Ελβετία λόγω του «ισχυρού ρυθμιστικού της καθεστώτος για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και project blockchain

Τη νέα επιχειρηματική πιστωτική γραμμή Laser Digital έχει δημιουργήσει, για να βοηθήσει τους πελάτες να κερδίζουν από τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων και από επενδύσεις σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, η οικονομική εταιρεία Nomura Holdings.
Οι πελάτες της ελβετικής θυγατρικής Laser Digital Holdings θα καταστούν καταναλωτές των υπηρεσιών.
Σημειώνεται πως η ιαπωνική τράπεζα ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Ελβετία λόγω του «ισχυρού ρυθμιστικού της καθεστώτος για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και project blockchain».
Η ελβετική εταιρεία θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις επιχειρηματικού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής (CeFi) και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), καθώς και στην ανάπτυξη της υποδομής Web3 και στην εισαγωγή τεχνολογίας blockchain.
Η Laser Digital σχεδιάζει να ανακοινώσει νέες υπηρεσίες και σειρές προϊόντων καθώς η επιχείρηση ξεκινά σταδιακά. 
«Η παραμονή στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής καινοτομίας αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Nomura Holdings.
Η εμπειρία της Nomura στον τομέα των θεσμικών επενδυτών, η πρόσβαση στη χρηματοδότηση και μια παγκόσμια βάση δεδομένων θα προσφέρει στους πελάτες της Laser Digital νέα αξία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων», εξήγησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nomura, Kentaro Okuda.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης