Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μήνυση του ΠΑΟΚ κατά του Tάκη Τσουκαλά μετά τις απίστευτες δηλώσεις σε εκπομπή

Μήνυση του ΠΑΟΚ κατά του Tάκη Τσουκαλά μετά τις απίστευτες δηλώσεις σε εκπομπή
Κοινοποιείται επίσης και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας
Μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού και παρουσιαστή της διαδικτυακής εκπομπής «Άντε Γεια», Τάκη Τσουκαλά για το ρατσιστικό του παραλήρημα, μετά τον αποκλεισμό των Πειραιωτών στο Κύπελλο, αναμένεται να καταθέσουν την Παρασκευή οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.
Η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς του εις βάρος των οπαδών του δικεφάλου του Βορρά στη διάρκεια της εκπομπής του (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα.
Κοινοποιείται επίσης και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας...
Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Τσουκαλάς, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προχώρησε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης