Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σαρηγιάννης: Μέσος ημερήσιος όρος 7.500 κρούσματων στις αρχές Δεκεμβρίου

Σαρηγιάννης: Μέσος ημερήσιος όρος 7.500 κρούσματων στις αρχές Δεκεμβρίου
«Αν είμαστε συνετοί και τηρήσουμε τα μέτρα, θα μπορούμε να πούμε ότι τα Χριστούγεννα θα έχουμε περίπου 3.500 κρούσματα ημερησίως κατά μέσο όρο και την Πρωτοχρονιά ακόμη λιγότερα», ανέφερε ο Δ. Σαρηγιάννης
Σχετικά Άρθρα
Θα κορυφωθεί το κύμα στις αρχές Δεκεμβρίου, με μέσο όρο 7.500 κρούσματα ημερησίως, ενώ η προηγούμενη εκτίμηση ήταν για πάνω από 9.000 κρούσματα», ανέφερε ο Καθηγητής Περιβαλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, για την εξέλιξη της πανδημίας.
«Αν είμαστε συνετοί και τηρήσουμε τα μέτρα, θα μπορούμε να πούμε ότι τα Χριστούγεννα θα έχουμε περίπου 3.500 κρούσματα ημερησίως κατά μέσο όρο και την Πρωτοχρονιά ακόμη λιγότερα», πρόσθεσε ο κ. Σαρηγιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Κατά τον ίδιο, «την κορύφωση την περιμένουμε γύρω στις 15-17 Δεκεμβρίου και δείχνει ότι οι απαιτήσεις από το ΕΣΥ θα είναι ανάλογες με την προηγούμενη κορύφωση, το σύστημα υγείας θα την αντέξει, αλλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για αυτό».
Μάλιστα, ο κ. Σαρηγιάννης ζήτησε από την Υπουργό Παιδείας να επιτραπεί η διδασκαλία εξ αποστάσεως στα ΑΕΙ, σε ότι αφορά τα θεωρητικά μαθήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης