Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ραγκούσης για τον γιό του που νόσησε με κορωνοϊό: «100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες»

Ραγκούσης για τον γιό του που νόσησε με κορωνοϊό: «100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες»
Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς νόσησε, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο» είπε Γιάννης Ραγκούσης

Την εμπειρία που έζησε η οικογένειά του με τον κορωνοϊό όταν νόσησε ο μεγάλος του γιος, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».
«Εγώ έχω τρία παιδιά.
Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς νόσησε, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο» είπε Γιάννης Ραγκούσης.
Τόνισε ότι τα συμπτώματά του δεν ήταν σοβαρά αλλά παρόλα αυτά, 1,5 μήνα μετά συνεχίζει να ταλαιπωρείται.
«Ο γιος μου είναι 23 ετών και έχει ακόμη δυσκολίες 1-1,5 μήνα μετά, σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση και με προβλήματα του αναπνευστικού. Έχοντας την εμπειρία και των δύο παιδιών που εμβολιάστηκαν και του ενός που δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί και νόσησε, θέλω να πω ότι η νόσηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με την υγεία των παιδιών, διότι δεν είναι μόνο το πώς θα περάσει το παιδί τη νόσο τις τρεις ημέρες που μπορεί να κάνει πυρετό λίγο ή πολύ. Είναι και τι αφήνει μετά ο κορονοϊός”, ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.
«100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, παρά οι παρενέργειες και η ίδια η νόσος του κορονοϊού, που μπορεί να φέρει ακόμη και σε νέους ανθρώπους εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα.
Όταν βλέπεις ένα νέο παιδί, 23 χρονών 1,5 μήνα μετά που έχει περάσει τον κορωνοϊό να σου λέει ‘μπαμπά πάλι βήχω, πάλι λαχανιάζω, πάλι πήγα στο γυμναστήριο και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την προπόνηση’, στεναχωριέσαι πάρα πολύ και ανησυχείς» κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης