Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξώδικο της NOVA προς τη Super League για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Εξώδικο της NOVA προς τη Super League για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος
Η NOVA είναι ο μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η αναβολή της πρεμιέρας του να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της
Μετά τον «πόλεμο» δηλώσεων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΠΟ, τον Σταύρο Κοντονή και ορισμένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η NOVA λαμβάνει και αυτή θέση επί των γεγονότων στέλνοντας εξώδικη διαμαρτυρία (κοινοποιήθηκε προς όλες τις ΠΑΕ) στη Super League…
Η NOVA είναι ο μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η αναβολή της πρεμιέρας του να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της.
Μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι πάει ένα βήμα παραπέρα, προειδοποιώντας πως δεν θα καταβάλει στις ομάδες τα έσοδα που προβλέπονται από τις υπογεγραμμένες συμβάσεις!
Επίσης, μέσω του εξώδικου γίνεται σαφές ότι η NOVA θεωρεί τη διοργανώτρια αρχή ως κύρια υπεύθυνη για την αναβολή της πρεμιέρας, καθώς την κατηγορεί για το ότι δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να την αποτρέψει.
«Όσο διάστημα δεν τηρεί η Super League τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης