Τελευταία Νέα
Κοινωνία

AΔΕΔΥ - Η κυβέρνηση αφήνει τον λαό χωρίς καμιά ιατρική στήριξη και φροντίδα

AΔΕΔΥ - Η κυβέρνηση αφήνει τον λαό χωρίς καμιά ιατρική στήριξη και φροντίδα
Η κυβέρνηση με την καθοδήγηση της Τρόικα και του ΔΝΤ προχωράει στη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης τονίζει η ΑΔΕΔΥ
Για διάλυση της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης κατηγορεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ, σε ανακοίνωσή της με αφορμή το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ.
«Η κυβέρνηση με την καθοδήγηση της Τρόικα και του ΔΝΤ προχωράει στη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης κλείνοντας τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) σε όλη τη χώρα και βγάζοντας σε διαθεσιμότητα 8.500 ιατρούς» υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο λαός αφήνεται για «διάστημα μεγαλύτερο των δυο μηνών χωρίς καμιά ιατρική στήριξη και φροντίδα», ενώ η υγεία παραδίδεται στα «μονοπωλιακά ιδιωτικά συμφέροντα».
Η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί την «περικοπή της συνταγογράφησης για τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και την ουσιαστική απόλυση χιλιάδων γιατρών από το δημόσιο σύστημα Υγείας».
«Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για την αποτροπή αυτών των εξελίξεων, που με κάθε τρόπο αντιστέκονται στο κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ» υπογραμμίζεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης