Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύνοδος Πρυτάνεων - Πιο σωστό να χαθεί το εξάμηνο

Σύνοδος Πρυτάνεων - Πιο σωστό να χαθεί το εξάμηνο
Λάθος πρακτική να συμπιεστεί το εξάμηνο
Πιο σωστό να χαθεί το εξάμηνο από τον συμπιεστεί, την οποία χαρακτήρισε λαός πρακτική, δήλωσε o πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (ΑΠΘ) και προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων, Γ. Μυλόπουλος.
Ο κ. Μυλόπουλος μιλώντας στο ρ/σ Alpha 98,9, τόνισε ότι η συμπίεσή του εξαμήνου αποτελεί υποκρισία, καθώς η εκπαίδευση δεν πρέπει να έχει «εκπτώσεις». ενώ «Ό,τι χάθηκε, χάθηκε» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρύτανης του ΑΠΘ τόνισε ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να μείνει ανοικτό, καθώς «ούτε στην κατοχή δεν έκλεισε», ενώ αναφερόμενος στο «δύσκολο τετράμηνο που περάσαμε», έκανε λόγο για ακατανόητη και αυτοκτονική πολιτική από πλευράς της κυβέρνησης για την κοινωνία και το Δημόσιο, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα η Δικαιοσύνη να ανακαλέσει το μέτρο της διαθεσιμότητας και να το θεωρήσει αντισυνταγματικό.
Σχετικά με τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Θ. Πελεγρίνη, μίλησε για επικοινωνιακούς λόγους που ωθούν στο να ρίχνεται η ευθύνη σε έναν άνθρωπο, οποίος αποτελεί εξιλαστήριο θύμα.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης