Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο αίτημα Zelensky για αεροπλάνα: Ξέρουμε ότι η Ρωσία θα χάσει - Η νίκη θα αλλάξει τον κόσμο - Ομιλία στο βρετανικό κοινοβούλιο

Νέο αίτημα Zelensky για αεροπλάνα: Ξέρουμε ότι η Ρωσία θα χάσει - Η νίκη θα αλλάξει τον κόσμο - Ομιλία στο βρετανικό κοινοβούλιο
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας απηύθυνε ομιλία στο βρετανικό κοινοβούλιο
Σχετικά Άρθρα
Νέο αίτημα για την αποστολή αεροπλάνων στην Ουκρανία απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας, Volodymyr Zelensky, σε ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο.
«Εμείς... θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και αδύνατο για να κάνουμε τον κόσμο να μας παράσχει σύγχρονα αεροπλάνα για να ενδυναμώσουμε και να προστατεύσουμε τους πιλότους που θα μας προστατεύσουν» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρωσία θα χάσει τον πόλεμο.
«Ξέρουμε ότι η ελευθερία θα νικήσει. Ξέρουμε ότι η Ρωσία θα χάσει» επεσήμανε για να συμπληρώσει «ξέρουμε ότι η νίκη θα αλλάξει τον κόσμο, και αυτή θα είναι μια αλλαγή που ο κόσμος χρειάζεται εδώ και καιρό».
Παράλληλα, ο Ουκρανός πρόεδρος επεσήμανε ότι γνωρίζει πως το Ηνωμένο Βασίλειο στέκεται δίπλα στην Ουκρανία και στην αποφασιστικότητά της να κερδίσει τον πόλεμο.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο βαδίζει μαζί μας, νομίζω, προς την πιο σημαντική νίκη της ζωής μας. Θα είναι μια νίκη επί της ίδιας της ιδέας του πολέμου» επεσήμανε ο ίδιος.

Η επίσκεψη Zelensky στην Ουκρανία

Ο Zelensky μετέβη στο Λονδίνο για πρώτη φορά από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας θα επισκεφθεί τα ουκρανικά στρατεύματα που αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται στη Βρετανία και θα μιλήσει στο βρετανικό κοινοβούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης