Διεθνή

Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης ΑμεΑ

Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης ΑμεΑ
Σε συνέντευξη τύπου με τους δικηγόρους της που προβλήθηκε μέσω Facebook είπε ότι ο χυμός είχε αλκοόλ και ότι τον ήπιε επειδή δεν ήθελε να είναι αγενής και στη συνέχεια ο τραγουδιστής την κακοποίησε σεξουαλικά και της μετέδωσε τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, HPV
Το ABC «έκοψε» το χριστουγεννιάτικο σόου, «A Very Backstreet Holiday» με τους Backstreet Boys, που αναμενόταν να προβάλει τις γιορτές στις ΗΠΑ μετά τη μήνυση κατά του μέλους του συγκροτήματος, Νικ Κάρτερ για βιασμό ανήλικης ΑμεΑ. Το σόου είχε γυριστεί αυτόν τον μήνα στο Λος Αντζελες, αλλά το αμερικανικό δίκτυο δεν θα το προβάλει ποτέ
Σύμφωνα με το Variety το ABC αποφάσισε να αποσύρει το σόου των Back Street Boys μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του τραγουδιστή του συγκροτήματος Νικ Κάρτερ για βιασμό 17χρονης ΑμεΑ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μπάντας το 2001 στις ΗΠΑ.
Το σόου ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο ABC στις 14 Δεκεμβρίου, με τους Νικ Κάρτερ, Κέβιν Ρίτσαρντσον, Αλεξάντερ Τζέιμς ΜακΛιν, Μπράιαν Λίτρελ και Χάουι Ντόροου να ερμηνεύουν επιτυχίες από το 10ο άλμπουμ τους «A Very Backstreet Christmas».
Το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, όμως, αποφάσισε να του… ρίξει μαύρο και να το αποσύρει από το πρόγραμμα του μετά τη μήνυση της 39χρονης σήμερα Σάνον Ρουθ, η οποία είναι ΑμεΑ. Η Αμερικανίδα υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του τραγουδιστή. Όπως υποστηρίζει η Σάνον Ρουθ το συμβάν έγινε τον Φεβρουάριο του 2001 όταν ήταν ανήλικη και συνέβη μετά από συναυλία των Backstreet Boys στην Τακόμα της Ουάσινγκτον στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

«Νομικά άκυρος και αναληθής ο ισχυρισμός», λέει ο δικηγόρος του

Ωστόσο, ο Μάικλ Χολτζ, δικηγόρος του τραγουδιστή σε δήλωσή του που κοινοποίησε σε ΜΜΕ ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».

Η καταγγελία 

Η Ρουθ, η οποία είναι ΑμεΑ, καθώς πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Κάρτερ αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ζήτησε χυμό μήλου, αλλά ο Κάρτερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».
Σε συνέντευξη τύπου με τους δικηγόρους της που προβλήθηκε μέσω Facebook είπε ότι ο χυμός είχε αλκοόλ και ότι τον ήπιε επειδή δεν ήθελε να είναι αγενής και στη συνέχεια ο τραγουδιστής την κακοποίησε σεξουαλικά και της μετέδωσε τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, HPV.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης