Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Επιμένει στο «τρελό» σενάριο η Αrk Invest: Το Bitcoin θα αξίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια το 2030 ή +5.940%

Επιμένει στο «τρελό» σενάριο η Αrk Invest: Το Bitcoin θα αξίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια το 2030 ή +5.940%
Το Bitcoin κατά τη στιγμή της γραφής διαπραγματευόταν στα 16.556 δολ. και θα έπρεπε να ανατιμηθεί κατά περίπου 5.940%, για να επαληθευτεί η πρόβλεψη της Wood.
 
Σχετικά Άρθρα

Εντυπωσίασε με την πρόβλεψή της για το Bitcoin η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της επενδυτικής εταιρείας ARK Invest, Cathie Wood…
Όπως είπε, το πρώτο τη τάξει κρυπτονόμισμα θα φτάσει σε επταψήφια επίπεδα μέχρι το 2030.
Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Bloomberg σχετικά με το αν επιμένει στην πρόβλεψή της ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια σε οκτώ χρόνια, η CEO της ARK Invest, Cathie Wood, είπε ότι είναι.
Βέβαια, παρότι δήλωσε πως το Bitcoin θα εξέλθει της ύφεσης «μυρίζοντας τριαντάφυλλο», η Wood είπε πως οι επενδυτές θα αισθανθούν πιο άνετα αν βάλουν χρήματα στο Bitcoin όσο και στο Ethereum (ETH), μόλις καταλάβουν καλύτερα τι συμβαίνει…
«Πιστεύουμε ότι το Bitcoin βγαίνει από τον χειμώνα μυρίζοντας τριαντάφυλλο λόγω των όσων ανέφερα προηγουμένως.
Και νομίζω, ωστόσο, το μόνο πράγμα που θα καθυστερήσει είναι πως οι θεσμικοί επενδυτές θα κάνουν πίσω, λέγοντας “εντάξει, το καταλαβαίνουμε πραγματικά;”.
Και μόλις αντιληφθούν τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα υπάρξει μια άνετη μετάβαση στο Bitcoin.
Και ίσως στο Ether».
Το Bitcoin κατά τη στιγμή της γραφής διαπραγματευόταν στα 16.556 δολ. και θα έπρεπε να ανατιμηθεί κατά περίπου 5.940%, για να επαληθευτεί η πρόβλεψη της Wood.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της ARK Invest, το Bitcoin και το Ether έχουν αποδειχθεί ανθεκτικά και ικανά απέναντι στην κρίση που προκλήθηκε από την πρόσφατη κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX.
«Αν κοιτάξετε τα blockchain… ας χρησιμοποιήσουμε το Bitcoin blockchain και το Ethereum, θα καταλάβετε ότι έχουν την υποδομή…
Η τεχνολογία έχει παρακάμψει όλη αυτή την κρίση.
Στην πραγματικότητα, το hash rate του Bitcoin είναι σε ιστορικά υψηλά επίπεδα και αυτό αποτελεί μια πραγματική ένδειξη της ασφάλειας του δικτύου.
Στο Ethereum, βλέπουμε τη συνολική αξία που γίνεται staking να ανέρχεται στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αυτό είναι ιστορικό υψηλό.
Οπότε πιστεύουμε ότι η υποδομή λειτουργεί όμορφα».

Τim Draper: Το Βitcoin θα ξεπεράσει τις 250.000 δολ.

Ο δισεκατομμυριούχος Tim Draper αναθεωρεί επί τα βελτίω και θεαματικά την πρόβλεψή του για το Bitcoin (BTC), εκτιμώντας πως θα φτάσει σε επίπεδα άνω των 250.000 $ - μια μετεωρική άνοδος πάνω από 1.400% σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα του βασιλιά των κρυπτονομισμάτων, που θα το καταστήσει νέο... χρυσό.
Ως προς το κατά πόσο θα μπορούσε, εν μέσω αυτής της δύσκολης για την αγορά περιόδου, το Bitcoin να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, ο Draper αποκαλύπτει αυτό που πιστεύει ότι θα ήταν ο καταλύτης o οποίος θα τροφοδοτούσε ένα ράλι μέχρι τα 250.000 δολάρια.
«Ο λόγος που θα φτάσει τις 250.000 δολάρια και πιθανώς να τα ξεπεράσει είναι ότι κάποια στιγμή θα αγοράζετε φαγητό, ρούχα και στέγη σε Bitcoin.
Και εν προκειμένω παραθέτω τα στατιστικά στοιχεία που γνωρίζω: οι γυναίκες ελέγχουν το 80% των δαπανών λιανικής, φαγητό, ρούχα και στέγη.
Παλαιότερα wallet για Bitcoin στις ΗΠΑ είχε μία στις 14 γυναίκες, ενώ τώρα η αναλογία είναι μία στις έξι.
Και όταν οι γυναίκες συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να λάβουν έκπτωση πληρώνοντας σε Bitcoin, όταν οι λιανοπωλητές συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να διπλασιάσουν τα κέρδη τους αποδεχόμενοι Bitcoin, το νόμισμα θα κινηθεί αρκετά γρήγορα προς νέα υψηλά επίπεδα».

Υπό το πρίσμα FTX...

Υπό το πρίσμα της κατάρρευσης του ανταλλακτηρίου της FTX, ο Draper λέει ότι, ως επενδυτής στον χώρο των κρυπτογράφησης, εστιάζει σε αποκεντρωμένα περιουσιακά στοιχεία.
«Ως παίκτης του κλάδου, επιδιώκω να επενδύω σε πράγματα που είναι αποκεντρωμένα.
Νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε οτιδήποτε φαίνεται ότι έχει την ευκαιρία να αποκεντρωθεί, όπως τα DAO (αποκεντρωμένοι αυτόνομοι οργανισμοί).
Τα DAO είναι εξαιρετικά για την ανθρωπότητα.
Θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα άλμα προς τα εμπρός.
Μου αρέσουν κάπως αυτά.
Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στα έξυπνα συμβόλαια και γύρω από το Bitcoin. Νομίζω ότι είναι πολύ συναρπαστικά γιατί θα τα καταφέρουν, ώστε να μην χρειαζόμαστε δικηγόρους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης