Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τim Draper: Το Βitcoin θα ξεπεράσει τις 250.000 δολ. και θα γίνει νέος χρυσός – Ποιος είναι ο καταλύτης

tags :
Τim Draper: Το Βitcoin θα ξεπεράσει τις 250.000 δολ. και θα γίνει νέος χρυσός – Ποιος είναι ο καταλύτης
Μπορεί το bitcoin να φτάσει τις 250.000 δολ.
Σχετικά Άρθρα

Ο δισεκατομμυριούχος Tim Draper αναθεωρεί επί τα βελτίω και θεαματικά την πρόβλεψή του για το Bitcoin (BTC), εκτιμώντας πως θα φτάσει σε επίπεδα άνω των 250.000 $ - μια μετεωρική άνοδος πάνω από 1.400% σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα του βασιλιά των κρυπτονομισμάτων, που θα το καταστήσει νέο... χρυσό.
Ως προς το κατά πόσο θα μπορούσε, εν μέσω αυτής της δύσκολης για την αγορά περιόδου, το Bitcoin να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, ο Draper αποκαλύπτει αυτό που πιστεύει ότι θα ήταν ο καταλύτης o οποίος θα τροφοδοτούσε ένα ράλι μέχρι τα 250.000 δολάρια.
«Ο λόγος που θα φτάσει τις 250.000 δολάρια και πιθανώς να τα ξεπεράσει είναι ότι κάποια στιγμή θα αγοράζετε φαγητό, ρούχα και στέγη σε Bitcoin.
Και εν προκειμένω παραθέτω τα στατιστικά στοιχεία που γνωρίζω: οι γυναίκες ελέγχουν το 80% των δαπανών λιανικής, φαγητό, ρούχα και στέγη.
Παλαιότερα wallet για Bitcoin στις ΗΠΑ είχε μία στις 14 γυναίκες, ενώ τώρα η αναλογία είναι μία στις έξι.
Και όταν οι γυναίκες συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να λάβουν έκπτωση πληρώνοντας σε Bitcoin, όταν οι λιανοπωλητές συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να διπλασιάσουν τα κέρδη τους αποδεχόμενοι Bitcoin, το νόμισμα θα κινηθεί αρκετά γρήγορα προς νέα υψηλά επίπεδα».

Υπό το πρίσμα FTX...

Υπό το πρίσμα της κατάρρευσης του ανταλλακτηρίου της FTX, ο Draper λέει ότι, ως επενδυτής στον χώρο των κρυπτογράφησης, εστιάζει σε αποκεντρωμένα περιουσιακά στοιχεία.
«Ως παίκτης του κλάδου, επιδιώκω να επενδύω σε πράγματα που είναι αποκεντρωμένα.
Νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε οτιδήποτε φαίνεται ότι έχει την ευκαιρία να αποκεντρωθεί, όπως τα DAO (αποκεντρωμένοι αυτόνομοι οργανισμοί).
Τα DAO είναι εξαιρετικά για την ανθρωπότητα.
Θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα άλμα προς τα εμπρός.
Μου αρέσουν κάπως αυτά.
Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στα έξυπνα συμβόλαια και γύρω από το Bitcoin. Νομίζω ότι είναι πολύ συναρπαστικά γιατί θα τα καταφέρουν, ώστε να μην χρειαζόμαστε δικηγόρους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης