Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Τουρκία, αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Η Τουρκία, αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
Στις 15 Νοεμβρίου, τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στην Τουρκία κατέγραψαν ημερήσιο όγκο συναλλαγών 279 εκατομμυρίων δολαρίων

Κατά μέσο όρο, το 3% των Τούρκων χρησιμοποιούσε ενεργά εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων κάθε μέρα τον Ιούνιο 2022, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Bank of International Settlement (BIS) στις 14 Νοεμβρίου.
Έτσι, οι Τούρκοι κατέκτησαν μια άλλη παγκόσμια πρώτη μηνιαία κατάταξη για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.
Η BIS έχει συγκεντρώσει δεδομένα σχετικά με την καθημερινή χρήση εφαρμογών συναλλαγών κρυπτογράφησης για 95 χώρες από το 2015.
«Κατά την περίοδο της ανάλυσης, η υιοθέτηση εφαρμογών crypto, που υπολογίζεται με τον αριθμό των συνολικών λήψεων ανά 100.000 άτομα, είναι η υψηλότερη στην Τουρκία», σημείωσε η BIS .
Η Τουρκία φιλοξενεί επίσημα έναν πληθυσμό 83 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων κατοίκων.
Στις 15 Νοεμβρίου, τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στην Τουρκία κατέγραψαν ημερήσιο όγκο συναλλαγών 279 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Τουρκία σημείωσε επίσης παγκόσμιο ρεκόρ όταν κατά μέσο όρο το 5% των Τούρκων διαπραγματεύονταν κρυπτονομίσματα κάθε μέρα του Δεκεμβρίου 2021, έναν μήνα κατά τον οποίο η τουρκική λίρα (TRY) κατέρρευσε από τη 13η έναντι του USD στα 18 σε λίγες ημέρες.
Fhi-SwpWYAIMwhI_1.jpeg



Καταγραφή_τττττ.PNG

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης