Τελευταία Νέα
Διεθνή

Meloni (Ιταλία): Θα υπερασπιστούμε παντού το εθνικό μας συμφέρον – Τέλος στην κερδοσκοπία στο φυσικό αέριο

Meloni (Ιταλία): Θα υπερασπιστούμε παντού το εθνικό μας συμφέρον – Τέλος στην κερδοσκοπία στο φυσικό αέριο
«Το θέμα δεν είναι πώς να καλύψουμε το κόστος της κερδοσκοπίας στον τομέα του φυσικού αερίου, αλλά πώς να την σταματήσουμε», επισήμανε η Giorgia Meloni
Σχετικά Άρθρα

«Θα απαντήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στα προβλήματα της χώρας μας.
Η Ιταλία πρέπει να ξαναρχίσει να υπερασπίζεται το εθνικό της συμφέρον», τόνισε σήμερα η Giorgia Meloni, σε ομιλία της στην γεωργική ένωση Coldiretti, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022.
«Το θέμα δεν είναι πώς να καλύψουμε το κόστος της κερδοσκοπίας στον τομέα του φυσικού αερίου, αλλά πώς να την σταματήσουμε», πρόσθεσε.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι χρειάζεται «εθνική κυριαρχία και αυτάρκεια στον τομέα των τροφίμων» για να επιτευχθεί η αυτονομία της Ιταλίας στην κρίσιμη αυτή παραγωγική κατηγορία.
«Τις ώρες αυτές εργαζόμαστε για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε το ενεργειακό κόστος για το φθινόπωρο, δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση των τελευταίων μηνών.
Αυτή θεωρώ ότι είναι η κύρια αποστολή και ευθύνη της νέας κυβέρνησης, εργαζόμαστε για να πετύχουμε αυτόν ακριβώς τον στόχο», δήλωσε η Μελόνι.
«Δεν θα κινηθούμε μόνοι μας, θα ζητήσουμε την συνεργασία όλων των οργανώσεων που εκπροσωπούν τους πολίτες της χώρας», ολοκλήρωσε η νικήτρια των ιταλικών εκλογών της περασμένης Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο