Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Biden υπέγραψε το νομοσχέδιο των 430 δισ. για το κλίμα, την υγεία και τη φορολογία

tags :
ΗΠΑ: Ο Biden υπέγραψε το νομοσχέδιο των 430 δισ. για το κλίμα, την υγεία και τη φορολογία
Η ψήφιση του νομοσχεδίου θεωρείται σημαντική νίκη για τους Δημοκρατικούς.
Σχετικά Άρθρα
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden υπέγραψε το νομοσχέδιο ύψους 430 δισ. δολαρίων που θεωρείται το μεγαλύτερο πακέτο για το κλίμα στην ιστορία των ΗΠΑ, σχεδιασμένο να μειώσει τις εγχώριες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου καθώς και να μειώσει τις τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, ο Biden συμμετείχε με ηγέτες των Δημοκρατικών, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Joe Manchin από τη Δυτική Βιρτζίνια, η υποστήριξη του οποίου ήταν ζωτικής σημασίας για την ψήφιση του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού σύμφωνα με τις γραμμές του κόμματος, αφού αρχικά είχε αντιταχθεί σε ένα παρόμοιο μέτρο.
«Jo, δεν είχαμε ποτέ αμφιβολία», είπε ο Biden για τον Manchin.
Η ψήφιση του νομοσχεδίου θεωρείται σημαντική νίκη για τους Δημοκρατικούς και περιλαμβάνει επενδύσεις 369 δισ. δολαρίων σε πολιτικές για το κλίμα και την ενέργεια, 64 δισ. δολάρια για την επέκταση της πολιτικής βάσει του νόμου για τη μείωση του κόστους ασφάλισης υγείας και έναν ελάχιστο εταιρικό φόρο 15% σε εταιρείες που κερδίζουν περισσότερα από 1 δισ. δολάρια το χρόνο.
Σε επιστολή της προς την κοινοβουλευτική ομάδα των Δημοκρατικών, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ χαρακτήρισε το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τη Γερουσία, «νομοθεσία που αλλάζει τη ζωή» των Αμερικανών.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης