Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για καρκίνο: Δυστυχώς εάν δεν έχεις χρήματα, στην Ελλάδα πεθαίνεις ή δεν κάνεις σωστή ίαση

Κούγιας για καρκίνο: Δυστυχώς εάν δεν έχεις χρήματα, στην Ελλάδα πεθαίνεις ή δεν κάνεις σωστή ίαση
Κούγιας: Είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, έκανα μια επέμβαση και αναγκάσθηκα να το δημοσιοποιήσω για να μην γίνει νομικό σκάνδαλο, αφού είχα υποθέσεις να κλείσω και μετά να κάνω την επέμβαση,

Στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας του εμβάθυνε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας πως δίχως την πρόοδο της ιατρικής δε θα μπορούσε να αντιμετωπίστεί.
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό έμαθε πως έχει καρκίνο σε εμβρυακό στάδιο στους λεμφαδένες και προχώρησε σε επέμβαση για την αφαίρεσή τους.
Στην ανακοίνωση, ο ποινικολόγος ανέφερε ότι παρά το γεγονός πως γνώριζε το πρόβλημα της υγείας του, δεν το γνωστοποίησε στους συνεργάτες και στην οικογένειά του. Αντίθετα, επέλεξε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του σε ορισμένες υποθέσεις πριν υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε μάλιστα στην δήλωσή του, ο κ. Κούγιας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Metropolitan και πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό του κανένα καρκινικό κατάλοιπο.

Η διαδικασία ίασης του προβλήματος υγείας

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως, έδωσε κάποιες έξτρα πληροφορίες για τη σοβαρή μάχη του με τον καρκίνο, που η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε!
«Είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, έκανα μια επέμβαση και αναγκάσθηκα να το δημοσιοποιήσω για να μην γίνει νομικό σκάνδαλο, αφού είχα υποθέσεις να κλείσω και μετά να κάνω την επέμβαση, αυτό το είχα συζητήσει με όλους και αποφάσισα, επειδή μπορούσε να γίνει επέμβαση τον Ιούλιο, να κλείσω όλες τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και μετά να κάνω την επέμβαση, η οποία έγινε, πήγε πάρα πολύ καλά», ανέφερε αρχικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας.
«Ευτυχώς, καθάρισε το πρόβλημα και μάλιστα με νέα συστήματα, την πυρηνική ιατρική και από ένα μηχάνημα που κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ και το έχει μόνο ένα νοσοκομείο. Δυστυχώς εάν δεν έχεις χρήματα, στην Ελλάδα πεθαίνεις ή δεν κάνεις σωστή ίαση.
Εμένα μου αφαίρεσαν τους λεμφαδένες, μου έκαναν έλεγχο από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έχει ιαθεί 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που πούλησα την ΑΕΛ, γιατί δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ αυτή την εποχή, που γίνονται κοσμογονικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο, αλλά οι ομάδες της Superleague 2 έχουν πάρει μόνο 57.000 ευρώ.
Πώς να βγει η χρονιά με τόσα λίγα χρήματα;», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης