Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Erdogan: Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας - Αισθάνεται άβολα με μια κυβέρνηση που σημειώνει επιτυχίες

Οικονόμου για Erdogan: Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας - Αισθάνεται άβολα με μια κυβέρνηση που σημειώνει επιτυχίες

"Όσο και να ενοχλείται ο κ. Erdogan, θα συνεχίσουμε",  είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Οικονόμου

Σχετικά Άρθρα

«Όσο και να ενοχλείται ο κ. Erdogan, θα συνεχίσουμε. Οι επιτυχίες της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη είναι επιτυχίες της πατρίδας, σηκώνουν την Ελλάδα ψηλότερα, σηματοδοτούν τη δυναμική επιστροφή της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την δήλωση – παρέμβαση του Τούρκου προέδρου στην ελληνική πολιτική σκηνή που υπέδειξε στους Έλληνες τι να ψηφίσουν.
«Ελπίζω ότι οι Έλληνες, διά της δημοκρατικής οδού, θα δώσουν το απαραίτητο μήνυμα και μάθημα στην κυβέρνησή τους, η οποία τους ζητά περιπέτειες που θα καταλήξουν σε ένα καταστροφικό τέλος», ήταν η επίμαχη δήλωση του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, με τον κ. Οικονόμου να αναφέρει πως ««επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρα μας».
Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως «είναι απολύτως προφανές ότι η συνεχής ισχυροποίηση της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα, κάνει τον κ. Erdogan να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα και να ξεπερνά κάθε όριο».
Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρα μας. Είναι απολύτως φυσικό ο κ. Erdogan να μην αισθάνεται άνετα με μια κυβέρνηση που σημειώνει επιτυχίες για την πατρίδα, με μια κυβέρνηση που δυναμώνει τη χώρα με ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που εδραιώνει τη θέση μας ως παράγοντα σταθερότητας, είναι φυσικό να ενοχλείται με έναν πρωθυπουργό που έχει ανεβάσει την εκπροσώπηση της χώρας σε άλλα στάνταρ, που τον χειροκροτούσε όρθιο το Κογκρέσο, που συναντά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που υπογράφει μεγάλες συμφωνίες, που μεγαλώνει την επικράτεια με τις συμφωνίες που υπογράφει για ΑΟΖ, που έχει καταστήσει πρωταγωνίστρια την Ελλάδα στα Βαλκάνια με κρίσιμες ενεργειακές συμμαχίες, είναι κατανοητό να είναι δυσαρεστημένος που η κυβέρνηση εξασφαλίζει συνθήκες σταθερότητας».

Θα συνεχίσουμε όσο και αν ενοχλείται ο Erdogan

«Αυτή τη στεναχώρια του ο κ. Erdogan ας την κρατήσει για τον εαυτό του. Η ελληνική κοινωνία έχει την ωριμότητα και την ιστορική γνώση να κλείνει τα αυτιά της στις απίστευτες προκλήσεις. Όσο και να ενοχλείται ο κ. Erdogan, θα συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Όπως ανέφερε , «οι επιτυχίες της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη είναι επιτυχίες της πατρίδας, σηκώνουν την Ελλάδα ψηλότερα, σηματοδοτούν τη δυναμική επιστροφή της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα. Όσο εξοργίζεται ο κ. Erdogan, η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσουν προς την κατεύθυνση αυτή».
«Η πατρίδα μας δεν θα ξαναυπάρξει αδύναμη, ένας παρίας», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης