Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο αντιπρόεδρος της Gazprombank έφυγε από τη Ρωσία και πήγε να πολεμήσει υπέρ Ουκρανίας: «Είναι διεθνές έγκλημα»

Ο αντιπρόεδρος της Gazprombank έφυγε από τη Ρωσία και πήγε να πολεμήσει υπέρ Ουκρανίας: «Είναι διεθνές έγκλημα»
Ο Volobuev δήλωσε ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται περισσότερο στην Ρωσία: "Ως προς την εθνικότητα μου είμαι Ουκρανός, γεννήθηκα στην Αχτίρκα, δεν μπορούσα περισσότερο να παρακολουθώ από μακριά, το τι κάνει η Ρωσία στην πατρίδα μου

Ο αντιπρόεδρος της Gazprombank Volobuev ανακοίνωσε ότι έφυγε από την Ρωσία και κατετάγη στην πολιτοφυλακή του Κιέβου. Τις σχετικές δηλώσεις έκανε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο The Insider.
Ο Volobuev δήλωσε ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται περισσότερο στην Ρωσία: "Ως προς την εθνικότητα μου είμαι Ουκρανός, γεννήθηκα στην Αχτίρκα, δεν μπορούσα περισσότερο να παρακολουθώ από μακριά, το τι κάνει η Ρωσία στην πατρίδα μου… Ήρθα με το όπλο στο χέρι να υπερασπίσω την πατρίδα μου…" , λέει ο Volobuev στην συνέντευξη του.
"Η επίσκεψη μου είναι σαν μετάνοια, θέλω να απαλλαγώ από το ρωσικό μου παρελθόν. Θέλω να μείνω στην Ουκρανία έως την νίκη".
Ο αντιπρόεδρος της Gazprombank, αναφέρει ότι ο πατέρας του επί ένα μήνα ζούσε σ’ ένα σκοτεινό υπόγειο, ενώ χαρακτήρισε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία "διεθνές έγκλημα".
Ο Volobuev δηλώνει επίσης ότι για περισσότερο από έξι χρόνια εργαζόταν στην Gazprombank, ενώ πριν επί 16 χρόνια ήταν συνεργάτης της Gazprom "από τα οποία εννιά χρόνια στην ουσία ήμουν επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου".
Ο Volobuev εξέφρασε την άποψη του για τον θάνατο του πρώην αντιπροέδρου της Gazprombank Volobuev.
"Δεν γνωρίζω με τι ασχολούνταν, ποτέ δεν τον είχα γνωρίσει και τίποτα δεν είχα ακούσει για αυτόν πριν. Επίσης ξέρω ότι τη στιγμή της δήθεν αυτοκτονίας του ήταν ενεργός πρώτος αντιπρόεδρος της Gazprombank. Δεν πιστεύω ότι θα σκότωνε την γυναίκα του και την κόρη του, πιστεύω ότι αυτό ήταν σκηνοθετημένο. Γιατί; Είναι δύσκολο να ειπωθεί. Ίσως να γνώριζε κάτι και να συνιστούσε κάποιο κίνδυνο".

Δείτε το βίντεο:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης