Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσακώθηκαν στο δικαστήριο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Η αφορμή για τη λογομαχία

Τσακώθηκαν στο δικαστήριο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Η αφορμή για τη λογομαχία
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: "Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω", με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: "Εγώ όμως δεν θέλω"
Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε σήμερα, 28 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο, με την είσοδό του ωστόσο να γίνεται μέσα από το κυλικείο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν λιγότερη ένταση.
Στη δίκη παρευρέθηκαν και η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασσοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Super Κατερίνα", προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, μέσα στη δικαστική αίθουσα, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: "Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω", με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: "Εγώ όμως δεν θέλω".
"Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς", του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης