Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα διακοπή στη δίκη Τοπαλούδη - Οργισμένη η μητέρα του θύματος

Νέα διακοπή στη δίκη Τοπαλούδη - Οργισμένη η μητέρα του θύματος
Η δίκη για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη διεκόπη για τις 6 Απριλίου 2022

Σε διακοπή οδηγήθηκε για ακόμα μία φορά η δίκη ενώπιον του ΜΟΕ για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.
Ειδικότερα, η δίκη για τέταρτη φορά από την έναρξη της και ενώ ξεκίνησαν οι μαρτυρικές καταθέσεις στην προηγούμενη συνεδρίαση, διακόπηκε για τις 6 Απριλίου 2022, καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορωνοϊό.
Η νέα διακοπή δόθηκε και πάλι ενώ στο βήμα του μάρτυρα επρόκειτο να ανέβουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, εξέλιξη που προκάλεσε οργή της μητέρας του θύματος.
«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω;» είπε η γυναίκα ενώ ο σύζυγος της Γιάννης Τοπαλούδης ζήτησε από την πρόεδρο να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.
Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.
Πατέρας Ελένης: Γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε τον δέοντα σεβασμό, κυρία πρόεδρε.

Οι κατηγορούμενοι

Στο εδώλιο ήταν παρόντες σήμερα και οι δύο, καταδικασμένοι σε πρώτο βαθμό ισόβια και 15ετη κάθειρξη ο καθένας, κατηγορούμενοι.
Κατά τη μεταφορά των δύο κατηγορουμένων στο δικαστήριο, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της φοιτήτριας, τους είπαν να έχουν «κάτω τα μάτια τους». Οι μαυροφορεμένες γυναίκες φώναξαν στους δύο κατηγορούμενους «ντροπή σας» που «αντί να σκύβουν το κεφάλι, γελάνε. Χωρίς ίχνος μετάνοιας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο