Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η παραδοχή Bill Gates: Τελικά η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη από τα εμβόλια – Η πανδημία μειώνεται κατακόρυφα

Η παραδοχή Bill Gates: Τελικά η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη από τα εμβόλια – Η πανδημία μειώνεται κατακόρυφα
Η φυσική μόλυνση και η εξάπλωση ήταν πιο αποτελεσματικές στην ενίσχυση της ανθρώπινης ανοσίας από ότι τα εμβόλια, παραδέχθηκε ο B. Gates
Σχετικά Άρθρα

Μετά από μια απίστευτη προπαγάνδα, τρόμου, φόβου και πανικού περί την πανδημία, ώστε να υποχρεώσουν μεγάλα μέρη του πληθυσμού να αποδεχθούν τα περιοριστικά μέτρα και να εμβολιαστούν… η ώρα της αλήθειας έχει φθάσει.
Ο ένας μετά τον άλλο αρχίζουν και αναγνωρίζουν ορισμένα δεδομένα, που έως πρότινος είχαν δαιμονοποιηθεί.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, ο Bill Gates, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Microsoft, ανέφερε πώς η απειλή που προκάλεσε η πανδημία του COVID είχε «μειωθεί δραματικά»... ενώ παραδέχθηκε: η φυσική μόλυνση και η εξάπλωση ήταν πιο αποτελεσματικές στην ενίσχυση της ανθρώπινης ανοσίας από ότι τα εμβόλια.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου στη Γερμανία, ο Gates, ο συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ανέφερε ότι μια πιθανή νέα πανδημία πιθανότατα να προέρχεται από διαφορετικό παθογόνο από αυτό που ανήκει στην οικογένεια του κορωνοϊού.
Αλλά πρόσθεσε ότι η πρόοδος στην ιατρική τεχνολογία θα πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο να κάνει καλύτερη δουλειά για την καταπολέμησή της - εάν γίνουν επενδύσεις τώρα.
«Θα έχουμε άλλη μια πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά» είπε ο Gates.

Δύο χρόνια μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ο Gates είπε ότι τα χειρότερα είναι πίσω και η πανδημία εξασθενεί καθώς τεράστια τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού έχουν αποκτήσει κάποιο επίπεδο ανοσίας.
Η σοβαρότητα της πανδημίας έχει επίσης μειωθεί με την πιο πρόσφατη παραλλαγή Οmicron.
Παραδόξως, μετά από χρόνια άρνησης, ο Gates φάνηκε να αναγνωρίζει ότι η μολυσματικότητα της παραλλαγής Omicron είχε παίξει τον βασικό ρόλο στην ενίσχυση της ανθρώπινης ανοσίας στον SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με τον Gates, είναι ήδη «πολύ αργά» για να επιτευχθεί ο στόχος του ΠΟΥ να εμβολιάσει το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι τα μέσα του 2022.
Επί του παρόντος, το 61,9% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά του COVID αλλά όπως είπε ο Gates, o ίδιος ο ιός έχει δημιουργήσει ένα επίπεδο ανοσίας καλύτερο από ότι τα εμβόλια.
«Η πιθανότητα σοβαρής ασθένειας, η οποία σχετίζεται κυρίως με το να είσαι ηλικιωμένος και η παχυσαρκία ή ο διαβήτης, αυτοί οι κίνδυνοι μειώνονται τώρα δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης σε λοίμωξη».
Ο Gates επέμεινε ότι το κόστος της «προετοιμασίας» για την επόμενη πανδημία δεν θα είναι μεγάλο.
Για παράδειγμα, μια μεταβλητή πλατφόρμα εμβολίου mRNA είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι φαρμακευτικές εταιρίες θα μπορούσαν να απαντήσουν γρήγορα στην επόμενη πανδημία.

«Την επόμενη φορά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε γρηγορότερα, αντί για δύο χρόνια, θα πρέπει να το κάνουμε σε έξι μήνες ή ακόμη και σε 100 ημέρες», ανέφερε ο Gates, προσθέτοντας ότι τυποποιημένες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA (mRNA), θα το καταστήσουν δυνατό.

Οργανώνει την επόμενη πανδημία και εμβόλια σε 100 ημέρες

Ο Gates και το ίδρυμα του ήδη συγκεντρώνουν εκατομμύρια δολάρια σε ένα ίδρυμα και προετοιμάζονται για την «επόμενη» πανδημία.
Ο Gates, μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, συνεργάστηκε με το Wellcome Trust του Ηνωμένου Βασιλείου για να δωρίσει 300 εκατομμύρια δολάρια στον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας για Επιδημίες, ο οποίος βοήθησε στη διαμόρφωση του προγράμματος Covax για την παράδοση εμβολίων σε φτωχότερα κράτη. .
Ο Συνασπισμός στοχεύει να συγκεντρώσει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου σε μόλις 100 ημέρες.

Η όλη επιχείρηση είναι διασκεδαστική αφού κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη πανδημία ή μήπως ξέρουν;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης