Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκρηξη θανάτων και βαριά νοσούντων σε τριπλά εμβολιασμένους και οι αποκαλύψεις της Pfizer για τις παρενέργειες των εμβολίων

Έκρηξη θανάτων και βαριά νοσούντων σε τριπλά εμβολιασμένους  και οι αποκαλύψεις της Pfizer για τις παρενέργειες των εμβολίων
Κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της η Pfizer προέβη και σε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις… περιγράφοντας την πιθανότητα δυσμενών δεδομένων ασφάλειας για το εμβόλιο, τον κίνδυνο «σοβαρών» ανεπιθύμητων παρενεργειών
Σχετικά Άρθρα

Πριν λίγο καιρό, εάν κάποιος ανέφερε ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους αμέσως στοχοποιείτο επειδή προφανώς πήγαινε κόντρα στο βασικό αφήγημα.
Η στοχοποίηση είχε σκοπό να δημιουργήσει ενοχικά συναισθήματα, φόβο και οι αναφορές περί ψεκασμένων στόχευε στην περιθωριοποίηση των ατόμων…. οι πολλοί πιστεύουν το αφήγημα είναι οι σωστοί και υπεύθυνοι, όσοι αντιδρούν είναι οι λίγοι οι αντιρρησίες, οι ψεκασμένοι.

Η πανδημία των πλήρως εμβολιασμένων

Η πανδημία των «πλήρως εμβολιασμένων» μαίνεται καθώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών και των θανάτων από covid 19 συμβαίνει σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.
Το σύστημα Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας (PHS) αναφέρει ορισμένα εκπληκτικά στοιχεία, οι 4 στους 5 που νοσηλεύονται ή πεθάνουν από τον κορωνοϊό είναι εμβολιασμένοι, που σημαίνει ότι μόνο το 20% των νοσηλειών και των θανάτων που ενοχοποιούνται για τον κορωνοϊό συμβαίνουν στους ανεμβολίαστους.
Τα στοιχεία από το Ισραήλ εξίσου αποκαλυπτικά.
Από τους βαριά νοσούντες στα νοσοκομεία το 61% είναι εμβολισμένοι και το 39% ανεμβολίαστοι.
Και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα κρούσματα στην Σκωτία π.χ. μειώθηκαν συνολικά τον Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.
Ωστόσο, ο κύριος όγκος εξακολουθεί να αποτελείται από πλήρως εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τριπλά εμβολιασμένων.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο «κύμα» αρνητικών αποτελεσμάτων για την υγεία εμφανίζεται σε άτομα με τρία εμβόλια, ένα ουσιαστικό στοιχείο στο οποίο το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε κατά 495% τον Ιανουάριο.

«Τα συνολικά κρούσματα έχουν μειωθεί τον τελευταίο μήνα σε όλα τα δημογραφικά στοιχεία σημαντικά σε σύγκριση με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου 2021 και 7ης Ιανουαρίου 2022 αλλά αυτό το διάστημα οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν τη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων», ανέφερε η Daily Exposé.

«Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο μηνών είναι ότι οι διπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 11 Δεκεμβρίου 2021 και 8 Ιανουαρίου 2022 καταγράφοντας 145.890 κρούσματα, αλλά οι τριπλά εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ 8 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου 2022. καταγράφοντας 46.951 κρούσματα».

Η πανδημία θα είχε ήδη τελειώσει αν δεν υπήρχαν τα «εμβόλια»

Αποδεικνύεται ότι το ποσοστό των κρουσμάτων μειώνεται σημαντικά μεταξύ των μη εμβολιασμένων, ενώ συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και ειδικά μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων που λαμβάνουν τρία εμβόλια ή περισσότερα εμβόλια.
Μεταξύ του διαστήματος 11 Δεκεμβρίου 2021 και 7 Ιανουαρίου 2022, ο ανεμβολίαστος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 15% όλων των νέων κρουσμάτων.
Ένα μήνα αργότερα μεταξύ του διαστήματος 8 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022, το ποσοστό αυτό μειώθηκε σε λιγότερο από 13%, το 13% των κρουσμάτων αφορούσε ανεμβολίαστα άτομα.

Εν τω μεταξύ, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 85% όλων των νέων κρουσμάτων μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου 2022, με μόλις το 9% των περιπτώσεων να εμφανίζονται στους εμβολιασμένους μιας δόσης.
Το 32% όλων των νέων κρουσμάτων στην κατηγορία των εμβολιασμένων εμφανίστηκε στους τριπλά εμβολιασμένους ενώ το 59% στους διπλά εμβολιασμένους.

«Οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 87% των κρουσμάτων, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιστοιχούν στο 4% αυτών των κρουσμάτων, οι διπλά εμβολιασμένοι αντιστοιχούν στο 33% και οι τριπλά εμβολιασμένοι αντιστοιχούν στο 63% των κρουσμάτων», ανέφερε η Exposé.

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία

Αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι τα κρούσματα στην πραγματικότητα υποχώρησαν περισσότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων, σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους.
Αυτό δεν έχει νόημα εάν τα εμβόλια Covid-19 είναι αποτελεσματικά.
Είναι σαφές ότι δεν είναι, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόληψη της μόλυνσης».
Όσον αφορά την νοσηλεία στα νοσοκομεία, οι μη εμβολιασμένοι τα πηγαίνουν όλο και καλύτερα συνολικά ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι τα πηγαίνουν όλο και χειρότερα συνολικά.
Τα στοιχεία του PHS δείχνουν ότι οι νοσηλείες μεταξύ των μη εμβολιασμένων μειώθηκαν κατά 24% τον Ιανουάριο 2022 σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο 2021.
Εν τω μεταξύ, οι εισαγωγές στο νοσοκομείο μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων αυξήθηκαν κατά ένα εκπληκτικό 88%.
Ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 75% των νοσηλειών μεταξύ 11 Δεκεμβρίου 2021 και 7 Ιανουαρίου 2022, με το 7% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των εμβολιασμένων μιας δόσης, το 46% των νοσηλειών αφορούσαν τριπλά εμβολιασμένους και το 47% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των εμβολιασμένων με δύο δόσεις», ανέφερε η Exposé .
Ένα μήνα αργότερα διαπιστώνονται ότι οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 80,5% των νοσηλειών, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιστοιχούν στο 6% οι διπλά εμβολιασμένοι να αντιστοιχούν στο 26% αυτών των νοσηλειών και οι τριπλά εμβολιασμένοι στο 68% αυτών των νοσηλειών».

Τι αποκαλύπτει η Pfizer για τις παρενέργειες;

Κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της η Pfizer προέβη και σε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις… περιγράφοντας την πιθανότητα δυσμενών δεδομένων ασφάλειας για το εμβόλιο, τον κίνδυνο «σοβαρών» ανεπιθύμητων παρενεργειών
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 4ου τριμήνου 2021 η Pfizer αναφέρθηκε και σε ορισμένα πολύ ανησυχητικά στοιχεία.
Η Pfizer αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο που απορρέει από την «πιθανότητα δυσμενών νέων προκλινικών, κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας» για τα προϊόντα της εταιρείας με θέμα τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Pfizer-BioNTech Coronavirus.
Στην έκθεση για τα κέρδη 2021 της Pfizer σημειώνεται επίσης «ότι ο κίνδυνος πρόσθετων ανεπιθύμητων παρενεργειών, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές» και εστιάζει στις «προκλήσεις που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη ή την ευαισθητοποίηση του κοινού για το εμβόλιο για τον COVID-19 ή το Paxlovid, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων που οφείλονται στην παραπληροφόρηση.
Στην έκθεση της Pfizer επισημαίνεται η πιθανότητα «μιας δυσμενούς απόφασης ή διευθέτησης».
Επίσης η Pfizer παρατηρεί σχετικά με «την πιθανότητα ο COVID-19 να μειωθεί σε σοβαρότητα ή επιπολασμό ή να εξαφανιστεί εντελώς…»

Αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι η FDA η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, προγραμμάτισε μια συνάντηση για να συζητήσει την έγκριση του εμβολίου Pfizer-BioNTech για παιδιά πολύ μικρής ηλικίας έως έξι μηνών, αλλά στη συνέχεια ανέβαλε τη συνάντηση μετά την εμφάνιση «νέων δεδομένων» σε κλινικές δοκιμές.
Η FDA γνώριζε για πολυάριθμες ανεπιθύμητες ενέργειες για παιδιά που σχετίζονται με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον κορωνοϊό, αλλά το ενέκρινε ούτως ή άλλως για παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών
Η έκθεση της Pfizer περιγράφει λεπτομερώς τους «κινδύνους» που αντιμετωπίζει τώρα η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων της πιθανότητας δυσμενών αποτελεσμάτων προκλινικών και κλινικών δοκιμών, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας δυσμενών νέων προκλινικών ή κλινικών δεδομένων και περαιτέρω αναλύσεων των υφιστάμενων προ-κλινικών δεδομένων που υπόκεινται σε διαφορετικές ερμηνείες και εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αξιολόγησης - δημοσίευσης από ομοτίμους, στην επιστημονική κοινότητα γενικά και από τις ρυθμιστικές αρχές… την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς σχόλια που λαμβάνονται από ρυθμιστικές αρχές όπως ο FDA ή ο EMA ή να λαμβάνουμε έγκριση για νέα προϊόντα και ενδείξεις από ρυθμιστικές αρχές.

Η Pfizer περιγράφει τους κινδύνους και τις αβεβαιότητες που σχετίζονται με τις προσπάθειές να αναπτύξει και να εμπορευματοποιήσει το εμβόλιο που θα βοηθήσει στην πρόληψη του COVID-19 και μιας από του στόματος θεραπείας για τον COVID-19, καθώς και προκλήσεις που σχετίζονται με την κατασκευή, την προμήθεια και τη διανομή τους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, αβεβαιοτήτων στην έρευνα και ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να ανταποκρίνονται στα αναμενόμενα κλινικά τελικά σημεία, ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης κλινικών δοκιμών, στις ρυθμιστικές ημερομηνίες έγκρισης ή και ημερομηνίες έναρξης, καθώς και κινδύνους που σχετίζονται με προκλινικά και κλινικά δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων Φάσης 1/2/3 ή Φάσης 4 για το Comirnaty, οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο εμβόλιο στο πρόγραμμα BNT162, το Paxlovid ή οποιαδήποτε άλλη μελλοντική θεραπεία για τον COVID-19).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης