Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο νέα παιδιά πέθαναν μετά από το δεύτερο εμβόλιο της Pfizer από μυοκαρδίτιδα – Προειδοποιούν οι επιστήμονες

Δύο νέα παιδιά πέθαναν μετά από το δεύτερο εμβόλιο της Pfizer από μυοκαρδίτιδα – Προειδοποιούν οι επιστήμονες
Η απειλή για τα παιδιά δεν φαίνεται να είναι ο Covid, αλλά τα «εμβόλια» που υποτίθεται ότι τα προστατεύουν - Μπορεί να θεωρηθεί φόνος εκ προμελέτης η χορήγηση εμβολίου σε ένα παιδί που έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να το σκοτώσει;
Σχετικά Άρθρα

Ιατροί και ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας στους νεαρούς άνδρες αυξάνεται μετά από κάθε ένεση Pfizer, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση.
Δύο νέα παιδιά στις ΗΠΑ πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν κατά του Covid, σύμφωνα με άρθρο στο περιοδικό Archives of Pathology & Laboratory Medicine.
Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά τρεις και τέσσερις ημέρες μετά τις δεύτερες ενέσεις Pfizer χωρίς να προλάβουν να τους παρασχεθούν πρώτες βοήθειες.

Ένα νεαρό αγόρι παραπονέθηκε για πονοκεφάλους και ενοχλήσεις στο στομάχι, αλλά ένιωσε καλύτερα τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Το άλλο παιδί δεν εξέφρασε ενοχλήσεις.
Σύμφωνα με τις αυτοψίες που έγιναν, δεν είχαν covid 19, αλλά είχαν μυοκαρδίτιδα.
Η έκθεση έδειξε ότι μια υπερφλεγμονώδης απόκριση κυτοκίνης θα μπορούσε να έχει οδηγήσει τη βλάβη.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), «η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός και η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή της εξωτερικής επένδυσης της καρδιάς».

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος θανάτου

Οι ιατροί ερευνητές Δρ. James R. Gill, Dr. Randy Tashjian και Dr. Emily Duncanson ανακάλυψαν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας στους νεαρούς αυξάνεται μετά από κάθε ένεση Pfizer, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση.
Ο κίνδυνος είναι πιο σημαντικός την πρώτη εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση.

Ο Αμερικανός παθολόγος και καρδιολόγος Peter McCullough προειδοποίησε «οι γονείς και τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν περισσότεροι θάνατοι».
Ακόμη και το πάνελ ασφαλείας των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσδιόρισε μια «πιθανή συσχέτιση» μεταξύ των εμβόλων Pfizer και Moderna και περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε εμβολιασμένους.
Screen-Shot-2022-02-15-at-9.40.42-PM_1.png

Η Ιαπωνία χαρακτηρίζει τα εμβόλια Covid με προειδοποιήσεις για τις επικίνδυνες και δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειές τους. Ιδιαίτερα εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς άνδρες που εμβολιάζονται με γονιδιακή θεραπεία mRNA της Pfizer ή της Moderna.

Γιατί οι υγιείς νέοι πρέπει να εμβολιάζονται όταν ουσιαστικά έχουν ανοσία στον Covid;
Ωστόσο, η μυοκαρδίτιδα που απαιτεί νοσηλεία εμφανίζεται σε 1 ανά 2.000 νέους.
Το RAIR USA έχει αναφερθεί διεξοδικά στον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας από τα «εμβόλια», ειδικά στα παιδιά.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ο Dr. Ρότζερ Χόντκινσον προειδοποίησε ότι το να πεις ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή» είναι η «πιο τραγική μορφή ιατρικής αμέλειας».
Ο γιατρός εξήγησε ότι «σε μια κανονική κλινική δοκιμή, αυτός ο αριθμός νεαρών ανδρών με μυοκαρδίτιδα, η δοκιμή θα είχε σταματήσει»

Ο ιολόγος Sucharit Bhakdi προσπάθησε να προειδοποιήσει τους γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους με τα δυνητικά «θανατηφόρα» «εμβόλια» κατά του Covid.

Ο Dr Robert Malone, ο ιδιαίτερα σεβαστός εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, προειδοποίησε τους γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Ο Dr Malone εξηγεί ότι εάν οι γονείς επιλέξουν να κάνουν στα παιδιά τους το εμβόλιο Covid, «ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα των παιδιών σας».
«Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας», οι οποίες «συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα κρίσιμα όργανα των παιδιών» και μπορούν «να προκαλέσουν θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα».
H ζημιά που θα προκληθεί θα ήταν «ανεπανόρθωτη».
Επιπλέον, προειδοποιεί ότι «αυτή η νέα τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς».

Πριν από εβδομάδες, υπήρχαν πληροφορίες ότι οι παρενέργειες των «εμβολίων» του Covid στον στρατό αυξάνονται, ειδικά οι διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας, ελέγχονταν από την Ιατρική Επιδημιολογική Βάση Δεδομένων (DMED).
Πόσες ακόμη ζωές πρέπει να καταστραφούν ή να χαθούν προτού οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σταματήσουν να απαιτούν και να πιέζουν τους πολίτες να εμβολιάζονται;
Η απειλή για τα παιδιά δεν φαίνεται να είναι ο Covid, αλλά τα «εμβόλια» που υποτίθεται ότι τα προστατεύουν.
Μπορεί να θεωρηθεί φόνος εκ προμελέτης η χορήγηση εμβολίου σε ένα παιδί που έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να το σκοτώσει;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης