Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρκαλοχώρι: Μια ακόμη δύσκολη νύχτα για τους σεισμόπληκτους – «Έμπαζαν» νερά οι οικίσκοι

Αρκαλοχώρι: Μια ακόμη δύσκολη νύχτα για τους σεισμόπληκτους – «Έμπαζαν» νερά οι οικίσκοι
Δυσκολίες παρατηρήθηκαν επίσης και με νεφροπαθείς αλλά και άτομα με προβλήματα υγείας που έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της έντονης χιονόπτωσης που έχει δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα από την "Ελπίδα" στον οικισμό των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι.
Μετά το δύσκολο Σαββατοκύριακο, οπότε και έμειναν με …μισή θέρμανση -αφού τα κλιματιστικά δεν λειτουργούσαν και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την εύρεση σομπών, τις οποίες μάλιστα αναγκάστηκαν να ανάβουν σε χαμηλή τάση για να μην μείνουν χωρίς ρεύμα– και την τοποθέτηση γεννήτριας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση, νέα προβλήματα προέκυψαν χθες το βράδυ.
Όπως ανέφεραν στο Creta24 άνθρωποι που διαμένουν στους οικίσκους, κάποια κοντέινερ "έμπαζαν" νερά, με τους ίδιους να τονίζουν πως ένιωσαν για μια ακόμη φορά αβοήθητοι.
Δυσκολίες παρατηρήθηκαν επίσης και με νεφροπαθείς αλλά και άτομα με προβλήματα υγείας που έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της έντονης χιονόπτωσης που έχει δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι των οικίσκων συγγενείς των ασθενών κινητοποιήθηκαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με αγροτικά οχήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->