Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στη ΔΕΗ - Προσαγωγές μελών της οργάνωσης

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στη ΔΕΗ - Προσαγωγές μελών της οργάνωσης
Προσαγωγή των μελών του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στη διοίκηση της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη

Με ανάρτησή της, η ομάδα του Ρουβίκωνα καταγγέλλει πως μέλη της προσάγονται από τις Αρχές, μετά την διαμαρτυρία τους έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρουν «θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της τάξης μας με κάθε κόστος» ενώ στην ανάρτηση στο Facebook, ο Ρουβίκωνας σημειώνει πως «δεν υπάρχει χειρότερη βία από αυτή της φτώχειας και αυτή η βία θα σας επιστραφεί από τον κόσμο του αγώνα»

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα στο Facebook

«Προσαγωγή αυτή την ώρα των μελών του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στη διοίκηση της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη

Οι προαναγγελμένες και πολυσυζητημένες ανατιμήσεις που επηρεάζουν βασικά αγαθά ένα εκ των οποίων είναι το ρεύμα στα σπίτια μας, δεν είναι τυχαίο γεγονός και ούτε «σημείο των καιρών» έτσι αόριστα και γενικόλογα. Υπάρχουν υπεύθυνοι για την ανέχεια, τους μισθους χαρτζηλίκια και τον μεσαίωνα στα εργασιακά, την ακρίβεια, τη φορολογική καταλήστευση. Είναι υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμα, πολιτικά πρόσωπα όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά στη χώρα:

Αυτοί που πλασάρουν την πράσινη μετάβαση ως ανάπτυξη και οι κομματικοί ακόλουθοι τους, οι εκάστοτε διαχειριστές της ΔΕΗ, που διευκόλυναν να υπονομευτεί ο δημόσιος χαρακτήρας του φορέα και να απαξιωθεί στα μάτια της κοινωνίας μέχρι το ολοκληρωτικό ξεπούλημά του.

Τα σπασμένα καλείται να τα πληρώσει η κοινωνική βάση για ακόμα μια φορά και όχι αυτοί που δημιούργησαν τις συνθήκες. Σήμερα κάναμε παρέμβαση στην διοίκηση της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ανταγωνισμοί της κυριαρχίας.

Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της τάξης μας με κάθε κόστος.
Η στέγη, η ενέργεια, το νερό, η υγεία και η παιδεία είναι κοινωνικά αγαθά που θα έπρεπε να είναι προσβάσιμα σε όλους.

Δεν υπάρχει χειρότερη βία από αυτή της φτώχειας και αυτή η βία θα σας επιστραφεί από τον κόσμο του αγώνα.

Ρουβίκωνας»www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->