Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άρχισε η ανταμοιβή των συνεργατών της Reggeborgh... όπως Αρχιρόδον - Ο όμιλος Ελλάκτωρ σε πορεία υποβάθμισης

Άρχισε η ανταμοιβή των συνεργατών της Reggeborgh... όπως Αρχιρόδον - Ο όμιλος Ελλάκτωρ σε πορεία υποβάθμισης
Η Ελλάκτωρ η ισχυρότερη κάποτε κατασκευαστική εταιρεία της χώρας που πραγματοποίησε τα μεγαλύτερα δημόσια έργα στη χώρα, περιμένει πλέον από την… Αρχιρόδον να πάρει έργα
Σχετικά Άρθρα

Έφθασε απ΄ότι φαίνεται η ώρα διανομής της λείας, δηλαδή της Ελλάκτωρ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ολλανδού καιροσκόπου και τυχοδιώκτη δηλαδή της Reggeborgh.
Η Ελλάκτωρ η ισχυρότερη κάποτε κατασκευαστική εταιρεία της χώρας που πραγματοποίησε τα μεγαλύτερα δημόσια έργα στη χώρα, περιμένει πλέον από την… Αρχιρόδον να πάρει έργα!

Όσο κι αν ακούγεται ως ανέκδοτο αποτελεί πραγματικότητα καθώς στον διαγωνισμό για τα έργα υποδομής στο Ελληνικό η Ελλάκτωρ εμφανίζεται συνεργαζόμενη με την Αρχιρόδον ενώ η θυγατρική της Αρχιρόδον Ελλάς, βρίσκεται σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΜΗ.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάκτωρ δεν συμμετέχει ούτε στο διαγωνισμό για τον ουρανοξύστη Marina Tower στο Ελληνικό, όπως πέντε ελληνικές εταιρείες και η Αρχιρόδον σε συνεργασία με τη βελγική Besix.
Μάλιστα σύμφωνα με διαροές αν πάρει αυτή το έργο, θα αναθέσει κάποιες εργασίες στην Ελλάκτωρ η οποία δεν… κατάφερε να συμμετέχει στον διαγωνισμό σε συνεργασία με εξειδικευμένη ξένη εταιρία όπως έκαναν όλοι άλλοι!
Σημειώνεται ότι η Αρχιρόδον, έχει έδρα στην Ολλανδία και επιφανής στέλεχός της είναι ο Ηλίας Λιανός, με νομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, εξαιτίας της εμπλοκής του στην απάτη των δομημένων ομολόγων αλλά την διαχείριση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Κυρίως όμως είναι από τους κρυφούς συνεργάτες του Χ. Χόλντερμαν της Reggeborgh καθώς εκτός των άλλων υλοποίησε το σχέδιο απόκρυψης μετοχών Ελλάκτωρ στην λιβανέζικη Astro bank της Κύπρου και όταν αυτές εντοπίστηκαν έγινε το θαύμα και πωλήθηκαν στην Atlas, επενδυτική εταιρεία με την οποία επίσης συνεργάζεται ο Χόλντερμαν.
Ακριβώς ο συντονισμός της Reggeborgh με την Atlas, είναι η υπόθεση που ερεύνησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και απευθύνει σχετικές κατηγορίες στις δύο εταιρείες.
Πέραν από τα στοιχεία που προφανώς διαθέτει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να απευθύνει κατηγορητήριο, αναδεικνύεται πλέον και διαδικασία εξόφλησης των εξυπηρετήσεων, με την νεκρανάσταση της ανύπαρκτης στην Ελλάδα Αρχιρόδον, που ίσως χρησιμοποιήσει ως μικρομεσαίο εργολάβο την κάποτε πανίσχυρη Ελλάκτωρ.

Κάθε μέρα προστίθενται νέα στοιχεία, που περιγράφουν το έγκλημα που συντελείται στην Ελλάκτωρ.
Η διοίκηση των ανδρείκελων που την έχει αναλάβει, περιορίζει συστηματικά τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, κάνει χάρες σε ανταγωνιστικές εταιρείας που δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα και αυξάνει τις ζημιές, απαξιώνοντας την εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης