Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Κεφάλαια πάνω από 1 δισ. δολ. συγκέντρωσε η διαδικτυακή πλατφόρμα του Donald Trump

ΗΠΑ: Κεφάλαια πάνω από 1 δισ. δολ. συγκέντρωσε η διαδικτυακή πλατφόρμα του Donald Trump

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Trump Media είχε στόχο να συγκεντρώσει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια μεταβιβάζοντας μετοχές σε hedge funds και επενδυτικούς οικούς.

Σχετικά Άρθρα

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου Donald Trump, η Trump Media & Technology Group και η Digital World Acquisition Corp. ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει συμφωνίες για την εισφορά κεφαλαίου περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια με ομάδα επενδυτών, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021.
Η DWAC δήλωσε ότι θα δώσει έως και 293 εκατομμύρια δολάρια στο εγχείρημα των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης του Trump, ανεβάζοντας τη συνολική ρευσότητα σε περίπου 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Trump Media δεν έχει ακόμη θέσει σε λειτουργία την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης
Η Trump Media και η Digital World δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με την ταυτότητα των επενδυτών πίσω από την αύξηση κεφαλαίου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
Το Reuters είχε αναφέρει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε στόχο να συγκεντρώσει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια μεταβιβάζοντας μετοχές σε hedge funds και επενδυτικούς οικούς.

Επενδυτικό eνδιαφέρον

Παρότι ορισμένα μεγάλα «πορτοφόλια» της Wall Street μένουν σε μεγάλο βαθμό μακριά από το επενδυτικό εγχείρημα λόγω επιφυλάξεων για την πολιτική εμπλοκή τους, ορισμένα hedge funds, επενδυτικά γραφεία και ιδιώτες επενδυτές με μεγάλη ρευστότητα αναμενόταν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με πηγές του Reuters.
Ο πλήρης φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου με περισσότερες λεπτομέρειες για τις συναλλαγές, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης