Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump για πανδημία: Η απάντηση της κυβέρνησής μου ήταν επιτυχημένη – Οι Δημοκρατικοί επιδίδονται σε «κυνήγι μαγισσών»

Trump για πανδημία: Η απάντηση της κυβέρνησής μου ήταν επιτυχημένη – Οι Δημοκρατικοί επιδίδονται σε «κυνήγι μαγισσών»
«Οι Κομμουνιστές Δημοκρατικοί συμμετέχουν σε ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών, αυτή τη φορά για την άνευ προηγουμένου και απίστευτη απάντηση της κυβέρνησής μου στον κορωνοϊό», επισημαίνει ο Trump
Σχετικά Άρθρα

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κάλεσε τον πρώην σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο, Peter Navarro να «προστατεύσει το εκτελεστικό προνόμιο» (σ.σ. άτυπη προεδρική εξουσία) ανταποκρινόμενος σε κλήτευση των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων που ερευνούν την απάντηση της προηγούμενης κυβέρνησης στην πανδημία.
«Οι Κομμουνιστές Δημοκρατικοί συμμετέχουν σε ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών, αυτή τη φορά για την άνευ προηγουμένου και απίστευτη απάντηση της κυβέρνησής μου στον κορωνοϊό, παρά το γεγονός ότι, δυστυχώς, περισσότεροι Αμερικανοί έχουν πεθάνει φέτος από τον Covid παρά όλο το 2020», σημείωσε ο Trump σε δήλωσή του.
«Λέω στον Peter Navarro να προστατεύσει το εκτελεστικό προνόμιο και να μην αφήσει τους Δημοκρατικούς να δυσφημήσουν τα σπουδαία μας επιτεύγματα.
Το κυνήγι μαγισσών πρέπει να τελειώσει!» τόνισε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η κλήτευση στον Navarro

Η Βουλή των Αντιπροσώπων κλήτευσε τον Navarro στις 18 Νοεμβρίου, αναζητώντας «όλα τα έγγραφα και τις επικοινωνίες που έχει στην κατοχή του…και σχετίζονται με τη συμμετοχή του στην απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στον κορωνοϊό».
Ο πρώην σύμβουλος του Trump είχε αναλάβει έναν ρόλο συντονιστή για την Αμυντική Παραγωγή και τη συνδρομή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας
Ο Trump είχε επικαλεστεί τον Νόμο Αμυντικής Παραγωγής για να υποχρεώσει ορισμένους κατασκευαστές να παράγουν αναπνευστήρες.
«Αυτή η προσπάθεια κάλυψε με επιτυχία τις ανάγκες των νοσοκομείων των ΗΠΑ και παρήγαγε αρκετό πλεόνασμα για να δανειστούν αναπνευστήρες σε άλλα κράτη», αναφέρουν οι Epoch Times.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης