Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: «Ο Biden αποκοιμήθηκε στη Σύνοδο για το Κλίμα από βαρεμάρα»

Trump: «Ο Biden αποκοιμήθηκε στη Σύνοδο για το Κλίμα από βαρεμάρα»
Τα μάτια του 78χρονου Αμερικανού Προέδρου φαίνεται να κλείνουν για λίγα δευτερόλεπτα
Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ισχυρίστηκε τη Δευτέρα (01/11) ότι ο διάδοχός του Joe Biden αποκοιμήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα «επειδή βαρέθηκε».
Στο βίντεο που μεταδόθηκε από τη Σύνοδο Κορυφής, που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μάτια του 78χρονου Αμερικανού Προέδρου φαίνεται να κλείνουν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά εκείνος να τα ανοίγει, αλλά δεν είναι σίγουρο για το αν κοιμήθηκε.
Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση, ο Trump ανέφερε με δηκτικό τρόπο: «Ακόμα και ο Biden δεν άντεξε να ακούει τόσες φορές για ψεύτικη υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Biden πήγε στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η ύψιστη προτεραιότητα, και αμέσως αποκοιμήθηκε μπροστά στον κόσμο, στην ίδια τη Διάσκεψη. Υπάρχει γνήσιος ενθουσιασμός και πίστη σε αυτό το θέμα, μην αποκοιμηθείτε ποτέ!».
Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα (01/11) άρχισε στη Γλασκώβη μια διάσκεψη ηγετών στο πλαίσιο της 26ης Συνόδου της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης